آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی حرفه ای تخصصی ایرانی و فرنگی , آموزش آشپزی تخصصی ملل  
                                                                       
                                            آموزش آشپزی , آموزش شف , آموزش آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی حرفه ای تخصصی

آموزش آشپزی تخصصی  ایرانی و فرنگی 

شف شو با دوره مستر شف در شف آکادمی هوریزان
کد دوره 133

جایگاه شغلی: اشتغال در سمت کمک آشپز , آشپز , در صورت كسب تجربه وتبحر لازم انجام وظیفه به عنوان کمک سر آشپز و ارتقاء درجات و مدارج شغلی , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل كشور .اين دوره هم اکنون با توجه به تعداد زیاد علاقه مندان به صورت دوره ای  برگزار مي گردد.

هدف دوره :  عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی  هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها .

 محتوای دوره : در این دوره انواع دیگری از پیش غذاها , سوپها , سالادها , اردورها و پیش غذاهای گرم , بنیه , خمیر و پاستاهای متنوع , غذاهای مختلف با گوشت سفید , غذاهای متنوع با گوشت قرمز , انواع گراتن و سوفله ها , غذاهای فست فود در دوره مستقل برنامه ریزی شده اند , دسر , غذاهای سنتی و ملی ایرانی , غذاهای رژیمی با منشا گیاهی و دروس تئوري  کلیات آشپزی , غذا شناسی تخصصی و اصول علمی تغذیه , ایمنی و اطفاء حریق , بهداشـــــــت ( فردی , محیط و ابزار , مواد غذایی و انفرادی ) , مدیریت پرسنلی و سازماندهی نیروی انسانی و جایگاه مشاغل در آشپز خانه های  صنعتی و قانون کار آموزش داده مي شود. لیست  رسپی های آموزشی جهت روئیت و اطلاع بیشتر در محل انیستیتو موجود می باشد .

   منو دوره آموزشی آشپزی تخصصی حرفه ای شامل سیزده جلسه طبق جلسه های ذیل می باشد.

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه اول : آموزش تئوری اصول و فنون آشپزی دو

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه دوم : آموزش سس ها و سالادها تکمیلی

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه سوم : آموزش فرایدرایس ها

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه چهارم: پاستاها تکمیلی

     آموزش  آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه پنجم : آموزش خوراک ها و غذا های ماکیان 

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه ششم : آموزش گراتن ها و سوفله ها

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه هفتم : آموزش اپیتایزرها            Appetizer 

      آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه هشتم : آموزش فاهیتاها 

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه نهم : آموزش استیک ها , فوندو , رولت

     آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , جلسه دهم  : دسر های فانتزی و خاص

 

   کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد

 تسهیلات : از متقاضیان دوره دعوت میشود یک جلسه به عنوان میهمان در کلاس شرکت وضمن مقایسه کیفیت کار و آموزش با دیگر مراکز با رضایت کامل ثبت نام نمایند .

     * توجه : با توجه به دستورالعمل جدید معاونت آموزش وزارت میراث فرهنگی , صنایع دستی و گردشگری دارا بودن گواهینامه آشپزی عمومی الزامی نمی باشد .

 برای کسب اطلاعات کامل و به روز شرایط و روش های بسیار متنوع , و طرح های به روز مهاجرتی ؛ تغییر قوانین و اطلاع از قوانین جاری و بهره مندی از مشاوره اولیه رایگان در زمینه مهاجرت با آشپزی , مهاجرت با نانوایی , مهاجرت با قصابی و بوچری , مهاجرت با قنادی , مهاجرت با هتلداری , مهاجرت با باریستا و کافی شاپ , مهاجرت با مستر شف و امتیاز مهارتی تا 2350 امتیاز مهارتی و دریافت گواهینامه های قابل ترجمه و تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه و شرکت در آزمون های گواهینامه بین المللی به صورت آزاد با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید.

الزامات یا پیش نیازها : آشنایی نسبی با آشپزی  . علاقه به غذا وفرایند پخت و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی وپذیرایی و دارا بودن سلیقه لازم و زیبا شناسی.

 توصیه ها :  دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی پوستی و مشکلات تنفسی بویایی و چشایی .  

در صورت طی دوره آشپزی عمومی بین المللی جهت ارتقاء  کیفیت کاری و شغلی گذراندن این دوره موکدا توصیه می گردد . در ضمن سعی در فراگیری و تسلط به زبان خارجی انگلیسی جهت دست یابی به علوم جدید تر و پژوهش جهت دستيابي به موقعيتهاي عالي شغلي در خارج و داخل كشور نیز توصیه می شود .

طول مدت دوره : حدود 3 ماه

نوع گواهی نامه های صادره : گواهی اول از طرف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری و گواهی بین المللی دوم  قابل ترجمه و تائید از طرف موسسه بین المللی هوریزان دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صادر می گردد.

توجه 1 ) مدارك صادره به دلیل عضویت این موسسه در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد   UN/APETIT  و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپـــــا  EURHODIP  و اتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی WORLD CHEFS قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .

توجه 2)اين موسسه به دلیل تغییرات مکرر قوانین و مقررات کشوردر بخشهای مختلف هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام و اعتبارات از سازمانها , ارگانها, اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . 

توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي  مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند .

ساعات و زمان برگزاری کلاسها : به دلیل استقبال علاقه مندان و فراگیران عزیز دوره  آشپزي حرفه ای تخصصي بين المللي نیزاز سال 1388 به صورت دوره ای و بدون تعطیلی برنامه ريزي و اجرا مي گردد . برنامه اجرایی  در دو گروه به شرح ذیل برگزار می گردد.

گروه A - روزهای دوشنبه از ساعت 10:00 الی 13:00 در کارگاه آشپزی موسسه.

گروه B - روزهای جمعه از ساعت 12:30 الی 15:30  در کارگاه آشپزی موسسه.

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه  .

میزان شهریه دوره : مواد و نظافت چی به عهده موسسه می باشد برای روئیت هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.

     ** توجه : هزینـــــه کارورزی و تمامـــــی مواد اولیه و مصرفی در روز آزمون پایانی عملی به عهده فراگیر می باشد.

    *** برگزاری هر سه دوره آشپزی حرفه ای , آشپزی تخصصی و آشپزی ملل یا گزیده ای از غذا های ملل و ایرانی برای عزیزانی که مایل یه فراگیری منویی خاص برای داخل یاخارج از کشور می باشند امکان پذیر بوده و به صورت قرارداد آموزش خصوصی اجرا می گردد.

نحوه پرداخت: 50% شهريه در زمان ثبت نام 50% تسويه طي يك فقره چك به تاريخ یک ماه بعد از آغاز دوره  .

آش,آشپز,آشپزی,حرفه ای,سرآشپز,سرآشپز حرفه ای,آشپزی,آشپزی آموزش,آشپزی عمومی,آشپزی تخصصی,آشپزی سرآشپز,آشپزی ملل,آشپزی حرفه ای,آشپزی عملی,آشپزی بین المللی,آشپزی فنی حرفه ای,آشپزی هتل,آشپزی کترینگ,آشپزی رستوران,آشپزی تالار,آشپزی خانواده,آشپزی ایرانی,آشپزی محلی,آشپزی سنتی,آشپزی ملی,آشپزی ملل,آشپزی ایتالیایی,آشپزی چینی,آشپزی هندی,آشپزی اروپایی,آشپزی فرانسوی,آشپزی ترکیه,آشپزی یونانی,آشپزی عربی,آشپزی تایلندی,آشپزی مهاجرت,آشپزی کانادا,آشپزی کبک,آشپزی با گواهینامه بین المللی, آشپزی با گواهی نامه بین المللی با امتیاز مهاجرت,آشپزی در خانه,آشپزی کودک ,آشپزی سلامت,آشپزی بیمار,آشپزی رژیمی,آشپزی فرنگی,آشپزی ایرانی و فرنگی,آشپزی مجلات,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی عمومی,آموزش آشپزی تخصصی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی ملل,آموزش شف,آموزش سرآشپزی شف,آموزش آشپزی بین الملل,آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی,آموزش آشپزی عملی,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی فنی حرفه ای,آموزش آشپزی هتل,آموزش سرآشپزی هتل,آموزش سرآشپزی, رستوران,آموزش سرآشپزی کترینگ,آموزش آشپزی رستوران,آموزش آشپزی کترینگ,آموزش سرآشپزی تالار,آموزش آشپزی تالار,آموزش آشپزی خانواده,آموزش اشپزی ایرانی,آموزش آشپزی فرنگی,آموزش آشپزی محلی,آموزش آشپزی سنتی,آموزش آشپزی ملی,آموزش آشپزی ایتالیایی,آموزش آشپزی چینی,آموزش آشپزی آسیای جنوب شرقی,آموزش آشپزی هندی,آموزش آشپزی اروپای,آموزش آشپزی فرانسوی,آموزش آشپزی ترکیه,آموزش آشپزی یونانی,آموزش آشپزی عربی,آشپزی اسلامی,آموزش آشپزی اسلامی,آموزش غذا های کشور های اسلامی, آموزش آشپزی حلال اسلامی,آموزش آشپزی تایلندی,آموزش آشپزی برای مهاجرت,آموزش آشپزی برای کانادا,آموزش آشپزی برای کبک,آموزش آشپزی تلویزیون,آموزش آشپزی صدا و سیما,آموزش آشپزی در مجلات تخصصی,سرآشپزی حرفه ای,سرآشپزی بین المللی,سرآشپزی هتل,سرآشپزی کترینگ,سرآشپزی رستوران,سرآشپزی تالار,سرآشپزی ایرانی,سرآشپزی ملل,سرآشپزی ایتالیایی,آشپزی درمانی,درمان افسردگی با آموزش آشپزی,درمان نواقص حرکتی با آموزش آشپزی,روان درمانی با آموزش آشپزی,سرآشپز بیمارستان,آشپزی غذا های ملل,آشپزی غذا های دریایی,آشپزی غذا های ملی,آشپزی غذا های سنتی,آشپزی خارج از کشور,آموزش آشپزی خارج از کشور,آموزش اشپزی در کردن بلو,آموزش آشپزی در مالزی,آموزش آشپزی کشتی,آموزش آشپزی در ترکیه,آموزش آشپزی در ارمنستان,آموزش آشپزی در دبی,آموزش آشپزی برای مهاجرت به کانادا,آموزش آشپزی برای مهاجرت به نیوزیلند, آموزش آشپزی برای مهاجرت استرالیا,سسیر,آموزش سسیر,آموزش سس ها,آموزش کباب ها,اموزش استیک ها,آموزش رست ها,آموزش بیف ها,آموزش چلوها و پلوها,آموزش خورش ها,آموزش غذاهای آبزیان,آموزش غذاهای ماکیان,غذاهای دریایی,غذاهای رژیمی,رژیم درمانی,غذاهای بیماران قلبی,غذاهای بیماران دیابتی,غذاهای بیماران قندی,غذا های کودک,غذاهای سالم,غذاهای گیاهی,غذاهای ماکیان,غذا های گوشتی,غذا در سفر و مسافرت,آموزش دسر, آموزش ژله های تزئینی