HTML  

                                                                   مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )
                                                                                کد دوره 117
جایگاه شغلی :
اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان سرپرست آشپزخانه  و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی مدیر آشپزخانه ها در هتل یا تالارها و رستوران های تاپ یا آشپزخانه های موسسات ؛سازمان ها ؛ ارگان ها ؛ شرکت های خصوصی و دولتی؛ مراکز آموزش عالی ؛ و بیمارستان ها ؛ اشتغال به امور پیمان کاری طبخ و توزیع غذا ؛ شرکت در مناقصه های مربوطه.

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل مربوط به غذا و نوشابه بویژه آشپزخانه ها ؛ انبارداری ؛ محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات غذا و نوشابه.

محتوای دوره :

 1- تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی .

 2- مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.

3- آشنایی با صنعت گردشگری.

 4- اصول مدیریت آشپزخانه( کترینگ)

 5- شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها.

 6- عملیات تهیه و تولید غذا.

7- استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )

8- نگهداری و بهداشت مواد غذایی( انبار ها؛ سردخانه و ...)
9- ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث.
10- کنترل هزینه ها
11- بازدید از آشپزخانه

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی در هر بخش و هر رده ای ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و ... توصیه می شود .

طول مدت دوره : 48 ساعت آموزشی

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

ساعات برگزاری کلاسها : 16:30  تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبه

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره : 2/650/000 ریال.

نحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.