آموزش ادویه شناسی , شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبی , مزه دار کردن و مرینت و کاربرد ادویه ها در سس های ویژه  
دوره آموزش ادویه شناسی , شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبات ادویه های گوناگون ملل همچنین ترکیبات خاص ادویه ها برای استفاده در صنایع غذایی و مرینت یا مزه دار نمودن انواع گوشت های قرمز , انواع ماکیان ها , انواع آبزیان , آشنایی با روغن های طعم دار و آرومات و ... برای ارتقاء کیفیت ایجاد طعم های اعجاز انگیز و نوآوری در پخت و مزه طراحی و به صورت گردشی و یک هفته در میان در حال اجرا می باشد. گذراندن این دوره به تمام عزیزان شاغل در صنعت پخت خوراک های ملی و ملل همچنین تمامی تولید کنندگان و عرضه کنندگان مواد پروتئینی توصیه می گردد. جهت ثبت نام با شماره 88490049  تماس حاصل فرمائید .جهت روئیت هزینه دوره اینجا را کلیک فرمائید.
 برای کسب اطلاعات کامل و به روز شرایط و روش های بسیار متنوع , و طرح های به روز مهاجرتی ؛ تغییر قوانین و اطلاع از قوانین جاری و بهره مندی از مشاوره اولیه رایگان در زمینه مهاجرت با آشپزی , مهاجرت با نانوایی , مهاجرت با قصابی و بوچری , مهاجرت با قنادی , مهاجرت با هتلداری , مهاجرت با باریستا و کافی شاپ , مهاجرت با مستر شف و امتیاز مهارتی تا 2350 امتیاز مهارتی و دریافت گواهینامه های قابل ترجمه و تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه و شرکت در آزمون های گواهینامه بین المللی به صورت آزاد با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید.
 
     
 
دنیای ادویه ها و روغن های طعم دار