آموزش مَستـــر کافــــه,کافی شاپ پیشرفته و باریستا , آموزش کیک های کافه ای , آموزش نان های فانتزی کافه ای , آموزش اسنک و پنینی  
 

آموزش مَستـــر کافــــه , کافی شاپ پیشرفته و باریستا , آموزش کیک های کافه ای , آموزش نان های فانتزی کافه ای , آموزش اسنک و پنینی , آموزش  مدیریت کافی شاپ و کافه نان

آموزش باریستا , کافی شاپ , آموزش کافی شاپ , باریستا , آموزش  کافی شاپ حرفه ای , کافی شاپ پیشرفته باریستا


 کد دوره 231

 جایگاه شغلی: کار در کافی شاپ , مدیریت کافی شاپ های خصوصی و کافی شاپ های داخلی هتل ها برای خانم ها و آقایان , کافی شاپ مزون ها , کافی شاپ سالن های آرایش و زیبایی بانوان , کافی شاپ سالن های ورزشی بانوان و آقایان ,کافی شاپ شرکت های خصوصی معتبر ,کافی شاپ فروشگاه های معتبر برند های خاص و بین المللی , کافی شاپ های فرهنگ سراها , کافی شاپ های گالری ها , کافی شاپ های سینماها , کافی شاپ های نمایشگاه ها و نیز  بانوان و آقایان علاقمند و خوش ذوق و خوش سلیقه برای پذیرایی از میهمانان خود با بهترینها .

 هدف دوره : آشنایی فراگیران با انواع قهوه ها و چایها , انواع نوشیدنی های ترکیبی , آشنایی با انواع مواد اولیه و تزئینی آموزش کاربرد دستگاه ها و تجهیزات کافی شاپ . 

محتوای دوره : شامل شامل انواع چای ها , انواع قهوه ها , کوکتلها , گلاسه ها , میلک شیکها , کیک های کافه ای , نان های کافه ای برای راه اندازی کافه نان , اسنک ها و پنینی ها , انواع نوشیدنیهای اشتها آور ( فهرست رسپی ها جهت روئیت بیشتر در انیستیتو موجود می باشد ) ( محتوای آموزشی هر جلسه مشخص و مستقل برنامه ریزی و اجرا می گردد )  کافی شاپ , آموزش کافی شاپ , آموزش باریستا , باریستا , آموزش قهوه ها , آموزش لته آرت , کافی شاپ داری حرفه ای , آموزش مدیریت کافی شاپ , آموزش حرفه ای کافی شاپ , آموزش حرفه ای باریستا , تجهیزات و لوازم کافی شاپ , مشاوره و تجهیز کافی شاپ , آموزش مهارت های حرفه ای کافی شاپ , اعطای گواهی نامه مدیریت کافی شاپ از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری , اعطای گواهی نامه بین المللی مدیریت کافی شاپ , اعطای گواهی نامه بین المللی باریستا , آموزش چگونگی تهیه و نگهداری مواد و تجهیزات حرفه ای کافی شاپ , آموزش چگونگی فروش , دریافت سفارش در کافی شاپ و ارایه سرویس به میهمان در کافی شاپ , آموزش تهیه منو حرفه ای و منو کاربردی برای کافی شاپ , ارائه خدمات مشاوره تاسیس و راه اندازی کافی شاپ , تجهیز کافی شاپ و راه اندازی کافی شاپ شامل :

  جلسه اول : آشنایی با قهوه , روش های فراوری , برشته کاری , درجات آسیاب 

  جلسه دوم : آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات , تنظیم آسیاب , دستگاه اسپرسو و عصاره گیری اسپرسو , دم آوری قهوه ترک.

  جلسه سوم : چگونگی فوم گیری از شیر و نوشیدنی های ترکیبی شیر و قهوه مانند لته , کاپوچینو و ... قهوه های دمی شامل فرنچ پرس , کمکس و توضیحات راجعبه متدهای مختلف قهوه دمی.

   جلسه چهارم : نوشیدنی های سرد شامل شیک , اسموتی , فراپه , موهیتو , آیس کافی . در نهایت دریافت سفارش از یک میز در زمان پانزده دقیقه.  

 توجه : دوره  لتـــه آرت  یا هنر طراحی روی انواع لتــــه  دوره ای است مستقل که به صورت خصوصی در کافی شاپ در حال کار موسسه آموزش داده می شود.

تسهیلات :  کلاس به صورت خصوصی برگزار شده و بلافاصله بعد از ثبت نام دوره آغاز می گردد . کلیه آموزشهای لازم برای کار , افتتاح و مدیریت کافی شاپ درحال کار در حین دوره به فراگیران آموزش داده می شود   .

کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها  : دارا بودن شرایط فیزیکی و روحی لازم , دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی سیکل .

توصیه ها : خوش رویی و دارا بودن روحیه میهمان نوازی و علاقه به فعالیتها و مشاغل خدماتی عاملی است برای موفقیت .

طول مدت دوره : یک هفته آموزش خصوصی و عملی با توجه به استعداد فراگیر در کافی شاپ در حال کار موسسه جایی که فراگیران علاوه بر آشنایی با مواد و چگونگی تهیه  با روش ها و اصول پذیرایی , گرفتن سفارش , برخورد با مشتری یا میهمان و اصول اولیه مدیریت کافی شاپ و منو نویسی و تنظیم منو کافه و کافی شاپ آشنا می شوند.آموزش در کافی شاپ فعال در حال کار موسسه به مدت 25 ساعت آموزش و کارورزی و آموزش کیک های کافه ای , آموزش نان های کافی شاپی فانتزی برای راه اندازی و استفاده در کافه نان ها ,  آموزش پنینی ها برای ارائه در کافه و کافی شاپ در محل موسسه آموزش داده می شود.

گواهینامه صادره : برای فراگیران پس از طی دوره و موفقیت در آزمون  پایانی گواهی نامه  با عنوان  - مدیریت نوشیدنی های سرد و گرم در هتل  - توسط  وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی صادر می گردد . برای علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی پایان دوره موسسه بین المللی هوریزان با لوگو شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد , اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپـــا با امکان ترجمه و تایید و نیز دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صدور گواهینامه بین المللی با پرداخت هزینه مجزا انجام می گردد.

 برای کسب اطلاعات کامل و به روز شرایط و روش های بسیار متنوع , و طرح های به روز مهاجرتی ؛ تغییر قوانین و اطلاع از قوانین جاری و بهره مندی از مشاوره اولیه رایگان در زمینه مهاجرت با آشپزی , مهاجرت با نانوایی , مهاجرت با قصابی و بوچری , مهاجرت با قنادی , مهاجرت با هتلداری , مهاجرت با باریستا و کافی شاپ , مهاجرت با مستر شف و امتیاز مهارتی تا 2350 امتیاز مهارتی و دریافت گواهینامه های قابل ترجمه و تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه و شرکت در آزمون های گواهینامه بین المللی به صورت آزاد با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید.

ساعت برگزاری کلاس ها : بخش باریستا با هماهنگی استاد طبق نظر فراگیر در کافی شاپ در حال کار و ورکشاپ های آموزشی نان , کیک های کافه ای , اسنک و پنینی ها و مدیریت پذیریرایی و تشریفات در محل به صورت کلاس های گروهی موسسه .

میزان شهریه هر دوره : هزینه دوره به صورت یکجا در زمان ثبت نام دریافت می گردد برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.

 

آموزش مَسترکافه,آموزش کافی شاپ,آموزش باریستا,آموزش اسموتی,آموزش دمنوش ها,آموزش قهوه های دمی,آموزش بارنوشیدنی ها,آموزش نوشیدنی های گرم,آموزش نوشیدنی های سرد,آموزش مدیریت کافی شاپ,آموزش باریستا و مدیریت فست فود,ورکشاپ آموزش باریستا.