مدیریت حرفه ای رستوران و تالار های ضیافت  
مدیریت حرفه ای رستوران و تالار های ضیافت
 
     یکی از زیبا ترین فعالیت های مرتبط با صنایع غذایی و تشریفات بخش رستوران داری و مدیریت رستوران و تالار های ضیافت می باشد. حال آنکه علارغم زیبایی کار یکی از دشوار ترین و پر مسئولیت ترین کارها  است. صاحبین و مدیران رستوران ؛ تالار های ضیافت و دیگر انواع مراکز پذیرایی  می بایست کار خود را از صمیم قلب دوست داشته و عشق به ارائه خدمات به میهمانان خود را داشته باشند تا بتوانند با اتکا به آموخته های علمی خود در مراکز معتبر و بین المللی آموزش رشته های مدیریت رستوران و تالارهای ضیافت و نیز بهره گیری از تجربیات دوره های کارورزی یا سوابق کاری مرتبط و تجارب کسب شده در طی مدت فعالیت حرفه ای خود بهترین خدمات را بیش از استاندارد های رایج منطقه ای و ملی ارائه نمایند. 
    در این راستا موسسه بین المللی هوریزان با استفاده از استاندارد های بومی سازی شده مراکز معتبر بین المللی خارج از کشور اقدام به طراحی دوره تخصصی مدیریت رستوران و تالار های ضیافت نموده.
    محتوای آموزشی دوره آموزش حرفه ای مدیریت رستوران و تالار های پذیرایی شامل موارد ذیل می باشد:
* آشنایی با انواع قرارداد های مرتبط.
* آشنایی با قوانین و مقررات وزارت کار و امور اجتماعی و امر مدیریت پرسنل.
* مدیریت پذیرایی و تشریفات.
* مدیریت آشپزخانه هتل و کترینگ.
* مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل و رستوران.
* کاست کنترل  یا  کنترل هزینه ها در هتل و رستوران.
* مدیریت تشریفات و مراسم در هتل و رستوران.
* آشپزی عمومی
* آشپزی تخصصی
 
 نوع گواهی نامه صادره : پس از طی دوره و قبولی فراگیران در آزمون ها گواهینامه بین المللی پایان دوره از طرف موسسه بین المللی هوریزان با آرم شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد    UN/APETIT   و اتحادیه موسسات آموزش هتلداری و گردشگری اروپا  EURHODIP     قابل ترجمه و تائید ؛ دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صادر می گردد.
 
طول مدت دوره : طول مدت این دوره  در حدود 4/5 ماه می باشد.
برای اطلاع از هزینه دوره اینجا را کلیک فرمایید.