شف کلاسیک  
 

آموزش شف کلاسیک , شف کلاسیک 

آموزش کلاسیک شف , کلاسیک شف

جایگاه شغلی : فعالیت به عنوان کمک آشپز یا  هر یک از دیگر مسئولیتها و وظایف موجود در آشپزخانه و علاقه مندان به آشپزی بهتر در منزل , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی .

هدف دوره : آشنایی درحد قبول فراگیران با اصول آشپزی و پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی کسب آمادگی و مهارت لازم برای اشتغال در بخشهای گوناگون آشپزخانه کسب تجارب عملی و ارتقاء شغلی ادامه دوره های تکمیلی . کسب مهارت تا ایجاد ابتکارات عملی در آشپزی  و پخت غذاها...

 محتوای دوره : آشنایی با وسایل و تجهیزات , ابزار آشپزخانه و آشپزی , آشنایی با انواع مواد , روشهای نگهداری و انباشت آنها , بهداشت موادغذایی و محیط ,  آموزش عملی انواع برشها , انواع پختها مثل آب  پز , سوخاری , سرخ کردنی ها و . . . حفظ کیفیت و خواص مواد غذایی در پخت , انواع پیش غذاها و اشتها آورها , انواع سوپها , انواع غذاهای اصلی اعم از کوکوها , کوتلت ها , شامی ها , استیک ها , پاستاها , خوراک ها , انواع غذاهای گوشتی , غذا های دریایی , غذاهای ماکیان , انواع خورشتها , انواع کبابها , انواع پلوها , انواع سس ها , انواع سالادها , انواع محدود غذاهای رژیمی  و گیاهی , ورکشاپ آموزش آشپزی حرفه ای ایرانی و فرنگی , ورکشاپ آشپزی تخصصی حرفه ای , ورکشاپ آشپزی ملل , ورکشاپ فست فود حرفه ای , دسر , تنظیم منو  و . . . . انواع مرینت کردن یا مزه دارکردن مواد قبل از پخت , نحوه ی پخت مطلوب و حفظ کیفیت مواد غذایی تا زمان سر و غذا , برنامه ریزی در آشپزخانه و استفاده بهینه از مواد , آشنایی با چاشنی ها  ادویه ها و گیاهان معطر , طرز استفاده و ترکیبات . تقسیم کار پرسنل بخش آشپزخانه و مديريت زمان وتعيين الويتهاي كاري .

  دوره آشپزی حرفه ای ایرانی و فرنگی

  دوره آشپزی تخصصی حرفه ای 

  دوره آشپزی ملل حرفه ای

  دوره فست فود حرفه ای    

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : کارگاه عملی آموزش

 

 تسهیلات : متقاضیان و علاقه مندان می توانند یک جلسه به عنوان میهمان جهت آشنایی با چگونگی آموزش و محیط  , مشاوره با فراگیران در حال طی دوره , روئیت مستندات قانونی , مجوزها , نمونه گواهینامه ها و ترجمه گواهینامه های موسسه  در کلاس شرکت و در صورت جلب رضایت با آگاهی کامل ثبت نام نمایند.


آموزش در منزل: موسسه بین المللی هورریزان برای علاقه مندان به فراگیری آموزش آشپزی موردی در منزل با اعزام اساتید مجرب آقا و خانم اقدام به برگزاری آموزش خصوصی و نیم خصوصی در محل فراگیران علاقه مند می نماید .جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس حاصل فرمائید .

الزامات یا پیش نیازها : علاقه به غذا و فرایند پخت همچنین علاقه  به مشاغل خدماتی و پذیرایی دارا بودن سلیقه لازم و زیباشناسی.

 

توصیه ها : دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی های پوستی مشکلات تنفسی بویایی یا چشایی . 

 

طول مدت دوره : حدود سه ماه  معادل 41 جلسه آموزشی , با انتخاب دوره فشرده چهار جلسه دو روز در هفته دوشنبه و جمعه ها.

 

نوع گواهی نامه صادره : از طرف وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی متولی هتل ها و رستوران های کشور برای هر یک از دوره های آشپزی ایرانی و فرنگی ؛ آشپزی تخصصی حرفه ای ؛ آشپزی ملل و فست فود یا آشپزی غذاهای سریع . با امکان دریافت گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید از موسسه.

توجه 1 ) مدارك صادره به دلیل عضویت این موسسه در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد  UN/APETIT   و اتحادیه موسسات آموزش گردشگری اروپا EURHODIP واتحادیه جهانی انجمن های سرآشپزان بین المللی WORLD CHEFS قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .

توجه 2)اين موسسه به دلیل تغییرات سریع در قوانین بانک ها و صنوف مرتبط هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام و اعتبارات از سازمانها , ارگانها , اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . 

توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي  مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند .

ساعات برگزاری کلاس:  15:00 الی18:30 یک روز در هفته  روز های دوشنبه و روزهای  جمعه  از ساعت 08:00 الی 11:00 فست فود تخصصی ؛ از ساعت 11:30 تا 14:30 آشپزی تخصصی حرفه ای و از ساعت 15:00 تا ساعت 18:00 آشپزی ایرانی و فرنگی  حرفه ای شامل سه جلسه به مدت سه ماه برگزار می گردد.

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره :

 

    *   توجه :  دریافت گواهی نامه بین المللی از هر یک از سه نوع تیپ کاملاً انتخابی بوده و هیچ الزامی برای دریافت آن وجود ندارد.

    ** توجه : هزینـــــه کارورزی و تمامـــــی مواد اولیه و مصرفی در روز آزمون پایانی عملی به عهده فراگیر می باشد.

 نحوه پرداخت : 50 % پرداخت در زمان ثبت نام و 50 % تسویه حساب طي دو فقره چك با فواصل یک ماه به تاريخ حداکثر دو  ماه  بعد از تاریخ شروع دوره.

 

 شهریه دوره : جهت اطلاع از شهریه دوره شف کلاسیک  اینجا را کلیک فرمائید
 

آش,آشپز,آشپزی,حرفه ای,سرآشپز,سرآشپز حرفه ای,آشپزی,آشپزی آموزش,آشپزی عمومی,آشپزی تخصصی,آشپزی سرآشپز,آشپزی ملل,آشپزی حرفه ای,آشپزی عملی,آشپزی بین المللی,آشپزی فنی حرفه ای,آشپزی هتل,آشپزی کترینگ,آشپزی رستوران,آشپزی تالار,آشپزی خانواده,آشپزی ایرانی,آشپزی محلی,آشپزی سنتی,آشپزی ملی,آشپزی ملل,آشپزی ایتالیایی,آشپزی چینی,آشپزی هندی,آشپزی اروپایی,آشپزی فرانسوی,آشپزی ترکیه,آشپزی یونانی,آشپزی عربی,آشپزی تایلندی,آشپزی مهاجرت,آشپزی کانادا,آشپزی کبک,آشپزی با گواهینامه بین المللیآشپزی با گواهی نامه بین المللی با امتیاز مهاجرت,آشپزی در خانه,آشپزی کودک ,آشپزی سلامت,آشپزی بیمار,آشپزی رژیمی,آشپزی فرنگی,آشپزی ایرانی و فرنگی,آشپزی مجلات,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی عمومی,آموزش آشپزی تخصصی,آموزش آشپزی حرفه ای,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی ملل,آموزش شف,آموزش سرآشپزی شف,آموزش آشپزی بین الملل,آموزش آشپزی حرفه ای بین المللی,آموزش آشپزی عملی,آموزش عملی آشپزی,آموزش آشپزی فنی حرفه ای,آموزش آشپزی هتل,آموزش سرآشپزی هتل,آموزش سرآشپزی, رستوران,آموزش سرآشپزی کترینگ,آموزش آشپزی رستوران,آموزش آشپزی کترینگ,آموزش سرآشپزی تالار,آموزش آشپزی تالار,آموزش آشپزی خانواده,آموزش اشپزی ایرانی,آموزش آشپزی فرنگی,آموزش آشپزی محلی,آموزش آشپزی سنتی,آموزش آشپزی ملی,آموزش آشپزی ایتالیایی,آموزش آشپزی چینی,آموزش آشپزی آسیای جنوب شرقی,آموزش آشپزی هندی,آموزش آشپزی اروپای,آموزش آشپزی فرانسوی,آموزش آشپزی ترکیه,آموزش آشپزی یونانی,آموزش آشپزی عربی,آشپزی اسلامی,آموزش آشپزی اسلامی,آموزش غذا های کشور های اسلامیآموزش آشپزی حلال اسلامی,آموزش آشپزی تایلندی,آموزش آشپزی برای مهاجرت,آموزش آشپزی برای کانادا,آموزش آشپزی برای کبک,آموزش آشپزی تلویزیون,آموزش آشپزی صدا و سیما,آموزش آشپزی در مجلات تخصصی,سرآشپزی حرفه ای,سرآشپزی بین المللی,سرآشپزی هتل,سرآشپزی کترینگ,سرآشپزی رستوران,سرآشپزی تالار,سرآشپزی ایرانی,سرآشپزی ملل,سرآشپزی ایتالیایی,آشپزی درمانی,درمان افسردگی با آموزش آشپزی,درمان نواقص حرکتی با آموزش آشپزی,روان درمانی با آموزش آشپزی,سرآشپز بیمارستان,آشپزی غذا های ملل,آشپزی غذا های دریایی,آشپزی غذا های ملی,آشپزی غذا های سنتی,آشپزی خارج از کشور,آموزش آشپزی خارج از کشور,آموزش اشپزی در کردن بلو,آموزش آشپزی در مالزی,آموزش آشپزی کشتی,آموزش آشپزی در ترکیه,آموزش آشپزی در ارمنستان,آموزش آشپزی در دبی,آموزش آشپزی برای مهاجرت به کانادا,آموزش آشپزی برای مهاجرت به نیوزیلندآموزش آشپزی برای مهاجرت استرالیا,سسیر,آموزش سسیر,آموزش سس ها,آموزش کباب ها,اموزش استیک ها,آموزش رست ها,آموزش بیف ها,آموزش چلوها و پلوها,آموزش خورش ها,آموزش غذاهای آبزیان,آموزش غذاهای ماکیان,غذاهای دریایی,غذاهای رژیمی,رژیم درمانی,غذاهای بیماران قلبی,غذاهای بیماران دیابتی,غذاهای بیماران قندی,غذا های کودک,غذاهای سالم,غذاهای گیاهی,غذاهای ماکیان,غذا های گوشتی,غذا در سفر و مسافرت,آموزش دسرآموزش ژله های تزئینی