آموزش کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه هتل
کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه رستوران و تالارهای پذیرایی و ضیافت ها
کد دوره 113
جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل , کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .
هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی , انبارداری , محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.
محتوای دوره :
1- محاسبه هزینه ها , فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.
2- طراحی منو و آنالیز غذا.
3- کنترل خرید , تحویل , انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.
4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس , کیفیت , کمیت )
5- کنترل فروش غذا و نوشابه.
6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.
7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.
8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : ندارد
الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه , علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی , خوشرویی و اعتماد به نفس , دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل , برخورداری از سلامت جسمی و روحی , روحیه خستگی ناپذیر , دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول , دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .
توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .
طول مدت دوره : 24 ساعت آموزشی
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی.
ساعات برگزاری کلاسها : روزهاي پنجشنبه از ساعت 13:00 تا 16:30.
محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه
میزان شهریه دوره : جهت اطلاع از هزینه دوره آموزش کنترل هزینه ها در بخش غذا نوشابه یا کاست کنترل اینجا را کلیک فرمایید.
نحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.