آموزش کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه هتل , کنترل هزینه یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه رستوران , کنترل هزینه یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه تالارهای ضیافت.  

آموزش کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه هتل

کنترل هزینه ها یا کاست کنترل در بخش غذا و نوشابه رستوران و تالارهای پذیرایی و ضیافت ها

 کد دوره 113

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل , رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل , کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها , رستورانها , سازمانها , ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی , انبارداری , محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.

محتوای دوره :

 1- محاسبه هزینه ها , فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.

 2- طراحی منو و آنالیز غذا.

3- کنترل خرید , تحویل , انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.

 4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس , کیفیت , کمیت )

 5- کنترل فروش غذا و نوشابه.

 6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.

7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.

8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : ندارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه , علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی , خوشرویی و اعتماد به نفس , دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل , برخورداری از سلامت جسمی و روحی , روحیه خستگی ناپذیر , دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول , دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .

طول مدت دوره :  24 ساعت آموزشی

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی.

ساعات برگزاری کلاسها : روزهاي پنجشنبه از ساعت 13:00 تا 16:30.

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره : جهت اطلاع از هزینه دوره آموزش کنترل هزینه ها در بخش غذا نوشابه یا کاست کنترل اینجا را کلیک فرمایید.

نحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.