HTML  

دوره کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل

 کد دوره 113

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛ کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛ انبارداری ؛ محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.

محتوای دوره :

 1- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.

 2- طراحی منو و آنالیز غذا.

3- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.

 4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )

 5- کنترل فروش غذا و نوشابه.

 6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.

7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.

8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : ندارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .

طول مدت دوره :  24 ساعت آموزشی

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

ساعات برگزاری کلاسها : 16:30  تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبه

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره : 1/650/000 ریال.

نحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.