کاربران گرامی با توجه به لزوم ایجاد رقابت سالم و سازنده که الزاماً باعث ایجاد و ارتقاء کیفیت غذا و خدمات خواهد شد موسسه بین المللی هوریزان به منظور به اشتراک گذاردن اطلاعات مربوط به کیفیت رستوران های مستقل و نیز رستوران های هتل ها و حتی تالار های پذیرایی برگزار کننده مجالس و ضیافت های عالی اقدام به رتبه بندی این اماکن و حتی رتبه بندی سرآشپزان رستوران ها , سرآشپزان رستوران های هتل ها , سرآشپزان تالار های ضیافت ها نموده تا از این راه بدور از هرگونه پیش داوری به صورت ادواری و سالیانه به صورت نا محسوس کیفیت مواد خوراکی و نوشیدنی ها و نیز کیفیت ارئه خدمات را ارزیابی و به اطلاع کاربران و علاقمندان گرامی برساند. برای رسیدن به این هدف در این بخش خلاصه ای از الزامات اولیه روند پذیرش و ارائه خدمات به میهمانان رستوران ها برای تسهیل در پاسگویی شما کاربران محترم به سوالات فرم ذیل تقدیم می گردد.
*** مقاله بزودی بارگذاری خواهد شد.