HTML  

دوره مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل

    کد دوره 112

 

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛ سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛ آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛ ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛ انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛ برنامه ریزی پرسنلی .

محتوای دوره :

 1- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان.

 2- بخش غذا و نوشابه در هتل.

3-مهارت های فردی و ارتباطی.

 4- روشهای سرویس دهی.

 5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.

 6- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا

7- چیدمان میز

8- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث

9- مهارت های میهمانداری.
10- آشنایی با محیط رستوران.

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : شاغلین این بخش در ارتباط مستقیم با میهمانان هستند پس لبخند دائمی باید جزء لاینفک چهره باشد .

طول مدت دوره :  دو ماه

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

ساعات برگزاری کلاسها : 16:30  تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبه

محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه

میزان شهریه دوره : 4/500/000 ریال (( میزبانی عمومی 950/000 ریال ))

نحوه پرداخت : 50 % پیش پرداخت50%  الباقی طي چك به تاريخ یک ماه بعد از تاریخ آغاز کلاس.