در حال بارگذاری...
  • فارسی
    • فارسی
    • English
  • ورود به سامانه
    کلمه عبور را فراموش کرده‌اید؟
  • ثبت نام در سایت
مرورگر شما قدیمی است. لطفا آن را بروز نمایید.
بروز رسانی مرورگر
  • آموزش مستـــــــر شــــف و صنایع غذایی
    • Compact Courses for Foreign Guests
    • مستر کلاس شف آشپزی Cuisine Chef Master Class
    • رویال شف
    • مستر شف کنتینانتال
    • گلدن شف کنتینانتال
    • شف کنتینانتال
    • شف کلاسیک
    • شف اورینتال
    • آموزش سر آشپزی ایرانی و ملل حرفه ای عمومی
    • آموزش سرآشپزی ایرانی و ملل آشپزی تخصصی حرفه ای
    • آموزش آشپزی ملل
    • آموزش آشپزی چینی و آسیای جنوب شرقی
    • آشپزی سنتی و اصیل ایرانی
    • آشپزی ویـــــــژه حرفه ای
    • آموزش قصابی حرفه ای , ادویه شناسی و مرینیت ها
    • آموش ادویه شناسی,شناخت ادویه ها و ادویه های ترکیبی
    • شف سالسوس دوره پیشرفته نیم صنعتی سالسوس
    • آموزش کالباس , سوسیس , بیکن و فراورده های پروتئینی
    • آموزش فست فود حرفه ای یا غذاهای سریع
    • شف قناد و شیرینی یا سر قناد و شیرینی
    • شف نان , آموزش نان فانتزی , نان حجیم , نان غنی شده
    • قنادی و شیرینی پزی حرفه ای
    • قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای
    • کیک ساز پیشرفته حرفه ای
    • کیک ساز تخصصی حرفه ای
    • آموزش باریستا ؛کافی شاپ و مدیریت حرفه ای کافی شاپ
    • دســـــر های بین المللی و دسر های فانتزی
    • سسیر Saucer
    • آموزش آشپزی غذا های خیابانی و مدیریت خودروهای غذا
    • میوه آرایی و سفره آرایی عمومی و تخصصی
    • آموزش تک جلسه آشپزی حرفه ای عمومی و تخصصی
    • سالاد بار
    • شناخت مزه ها Taster
    • آشپزی مولکولی (Molecular Gastronomy)
    • مدیریت کترینگ خطوط هوایی
    • آشپزی ارگانیک
    • آشپزی غذا های رژیمی و سلامت
    • تولید صنعتی فرآورده های گوشتی و پروتئینی
    • مدیریت تولید در قنادی و شیرینی پزی کارگاهی
    • طرح ملی رتبه بندی آشپزان و سرآشپزان ایران
  • آموزش مدیـریت هتـلداری , تاسیسات گردشگری , تشریفات
    • مدیریت تاسیسات گردشگری , هتلداری
    • مدیریت هتـــلداری , مدیریت هتل
    • مدیریت تخصصی هتلداری
    • مدیریت رزیدانس , هتلینگ در برج های مسکونی و تجاری
    • آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان )
    • مدیریت و اصول پیمانکاری غذا ونوشیدنی کترینگ سازمان
    • مدیریت رستوران و تالار های پذیرایی.
    • مدیریت تشریفات و مراسم در هتل
    • مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل
    • مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )
    • کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل
    • مدیریت عمومی خدمات پذیرایی و تشریفات
    • دوره آموزش کارکنان اقامتگاه بوم گردی
    • مدیریت تخصصی اقامتگاه های بوم گردی
    • مدیریت واحد های اقامتی و پذیرایی روستایی بوم گردی
    • آموزش مدیریت پذیرش میهمان در هتل یا فرانت آفیس
    • خانه داری و اتاقداری در هتل
    • رزرواسیون هتــل
    • سوپروایزر یا مسئول عملیات خانه داری هتل
    • مدیریت اسپا و مراکز ماساژ در هتل
    • دوره آموزشی تشریفات رانندگان و نیروهای یگان ترابری
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک مقدماتی
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک متوسطه
    • اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک پیشرفته
    • آموزش روابط عمومی مقدماتی
    • آموزش روابط عمومی سازمانی پیشرفته
    • دوره آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران مقدماتی
    • دوره تکمیلی آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران
    • مدیریت هتل بیمارستان
    • آموزش خدمات ویژه بخش محب بیمارستان ها
  • صفحه اصلی
    • سرمایه گذاری و مشارکت
  • اساتید
  • گالـــری عکـــــس
  • ضوابــط و مقــررات
    • شیوه نامه و فرم های ارزیابی تاسیسات گردشگری
    • آیین نامه تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها
    • دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ ﺻﺪور ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﺎرت ﻣﺪﯾﺮیت ﺗﺎﺳﯿﺴﺎت گردشگری
    • آیین نامه تاسیس و استاندارد کیفیت هتل های کشور
    • استاندارد و ضوابط تاسیس اقامتگاه های بوم گردی
    • ضوابط تاسیس و بهره برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری
    • ضوابط و استاندارد هتل آپارتمان های کشور
    • ضوابط و استاندارد های متل ها در کشور
    • ضوابط و استاندارد میهمانپذیرهای کشور
    • ضوابط و استاندارد میهمانخانه های کشور
    • ضوابط و استاندارد های سفره خانه های سنتی در کشور
    • ضوابط و استاندارد های واحدهای پذیرایی میان راهی
    • مجموعه قوانین مواد خوردنی و آشامیدنی و بهداشتی
    • آیین نامه ومقررات بهداشتی مراکز ارائه غذا و نوشابه
    • آیین نامه شرح وظایف راهنمایان گردشگری
    • شرح وظایف مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
    • شرایط معافیت مالیاتی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی
    • ضوابط و مقررات مهاجرتی استرالیا
    • آئین نامه اجرایی و ضوابط لازم صدور پروانه کسب
    • دستورالعمل احداث و بهره برداری اردوگاه های گردشگری
  • تماس با ما
  • استاندارد
    • رتبه بندی رستوران های مستقل و رستوران های هتل ها
  • سوالات متداول
  • پیام رسان
  • مدیـــــــریت آمـــــــوزش
    • سامانه جامع آزمون جامع مدیریت تاسیسات گردشگری-ساجا
    • گواهینامه های آماده تحویل از فروردین 1400
    • ترجمه گواهینامه ها
    • استعلام گواهینامه ها Certificates Inquiry
    • برنامه دوره های آموزشی
    • نتایج مصاحبه مدیریت فنی بند ب
    • ثبت نام آنلاین
    • نتایج مصاحبه راهنمایان
      • نتایج مصاحبه زبان انگلیسی راهنمایان تور
      • نتایج مصاحبه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
    • نتایج آزمون جامع راهنمایان و مدیریت فنی بند ب
    • ارسال مدارک
    • نتایج آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی (تا مرداد94)
    • نتایج آزمون جامع مدیریت فنی بند ب ( تا مرداد 94 )
    • نمرات پروژه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
    • تاریخ آزمون های جامع راهنمایان و مدیریت فنی
    • جدول زمانبندی مصاحبه زبان انگلیسی جهانگردی
    • موسسات مجری دوره های آشپزی؛هتلداری؛جهانگردی؛تیکت
    • ثبت نام آنلاین شرکت در آزمون جامع هماهنگ گردشگری.
    • بایگانی شخصی فراگیــــــر
  • کتـــابـــــخـانـــه
  • منــابع آموزشـــــی
    • روش تدوین و ارائه پروژه مدیریت تاسیسات گردشگری
    • آیین نامه تهیه تست های استاندارد آزمون جامع
    • نمونه سوالات تست آزمون جامع مدیریت تاسیسات گردشگری
    • پروتکل بین المللی یا کد جهانی اخلاق گردشگری
    • سایت های مفید
    • نمونه سوالات منابع جدید آزمون بهمن 1394
    • نمونه سوالات آزمون جامع مدیریت فنی بند ب
    • منابع آموزشی راهنمایان طبیعت گردی
    • منابع آموزشی راهنمایان جهانگردی
    • منابع آموزشی مدیریت فنی بند ب
    • نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان گردشگری
    • نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی
    • آئین نامه پروژه های زبان راهنمایان غیر انگلیسی
    • مقاله ها و تحقيق ها
      • مقاله هاي صنايع غذايي
      • مقاله هاي هتلداري ؛ رستوران ؛ پذيرايي و تشريفات
      • مقاله هاي گردشگري و توريسم
  • سخنی با کاربــران
  • فهـــرست دوره هـا و هـزینــه های مصـوب آموزشی
 
 
 
 

قدرت گرفته از پورتال نما