دوره تخصصی راهنمایان تورهای ورودی گردشگری خوراک و غذای ایرانی Iran Food Tours Guide  
 
  یکی از جذاب ترین انواع و مقاصد گردشگری ؛ به ویژه در کشورهای گردشگرپذیر با قدمت و فرهنگ غنی چند هزار ساله گردشگری خوراک و گردشگری غذا  یا  Food Tour می باشد.برنامه های سفر گردشگری خوراک به روش های گوناگونی برنامه ریزی و اجرا  می گردند. برخی از مجریان تورهای غذا و خوراک و توراپراتورهای تورهای غذا و خوراک در داخل و خارج از کشور برنامه هایی را صرفاٌ برای گردشگرانی طراحی می کنند که علاقمند به فراگیری غذاهای ملی کشور مقصد می باشند . این گروه از گردشگران معمولاٌ افرادی هستند که دستی در صنعت غذا و ارائه خوراک در کشور خود داشته و جهت آشنایی با طعم و رسپی های واقعی و مواد اولیه به کشورهای مقصد سفر می کنند یا پژوهشگرانی هستند که در زمینه ؛غذا , خوراک و نوشیدنی های کشورهای مورد نظر خود تحقیق می نمایند. آشنایی با فرهنگ غذایی کشورهای گردشگرپذیر به صورت عام از علایق و جاذبه های گردشگری و گردشگران می باشد ولی گردشگرانی به عنوان بازار هدف خاص آشنایی و  فراگیری  و تجربه طعم و غذاهای کشور مقصد را در اولویت برنامه ها و اهداف خود از سفر قرار می دهند. این گروه از گردشگران تورهای غذا و خوراک معمولاٌ ترجیح می دهند در مراکز معتبر و حرفه ای به صورت متمرکز آموزش های خود را فراگیرند حال آنکه در نوعی دیگر از برنامه های سفر در گردشگری غذا و خوراک برنامه سفر با حضور گردشگران در مناطق دور و نزدیک کشور مقصد به ویژه مناطقی که از نظر تنوع غذایی و خوراک های اصیل سنتی غنی تر می باشند حضور یافته و طعم و تست واقعی هر غذا را در محیط واقعی تجربه کنند. در چنین برنامه های سفری از گردشگری خوراک برنامه سفر به صورت فشرده و اقامت های کوتاه مدت در مناطق خاص برنامه ریزی  و اجرا می گردد و گردشگران در مدت سفر خود به شهر ها , روستاها و مناطق متعددی سفر و با غذا ها و خوراک های اصیل مناطق آشنا می شوند حتی در برخی مواقع ارائه غذا و تیست در منازل مسکونی شخصی دارای مجوز انجام می گیرد. در هر حال طی دوره تخصصــــــی راهنمایـــــــان گردشگــــــری خــــــوراک یا  Food Tour Guide در وحله اول برای راهنمایانی که به صورت حرفه ای و تخصصی اجرای تورهای گردشگری خوراک و غذا را عهده دار هستن حیاتی و الزامی  بوده و برای راهنمایان ایرانگردی , راهنمایان جهانگردی بین المللی فرهنگی و همچنین راهنمایان طبیعتگردی و بومگردی پیشنهاد می شود . راهنمایان حرفه ای در هر روز با توجه به مسیر سفر و سرو انواع صبحانه , میان وعده ها , ناهار , عصرانه و شام , سوغات ها و محصولات ... پاسخگوی سوالات تخصصی زیادی در مورد کیفیت , تنوع و محتوای خوراک ها و غذاهای ارائه شده از طرف گردشگران می باشند. پس چه بهتر که بار علمی لازم برای پاسخگویی به این نوع از سوالات را دارا باشند. در تمامی تور ها و گروه ها افراد و گردشگران با سلیقه ها و محدودیت های غذایی وجود دارند از قبیل گردشگران وگان که معمولاٌ از هیچ نوع از مواد غذایی گوشتی و حیوانی و حتی لبنی استفاده نمی کنند. وجیترین ها که معمولاٌ با درصدهای متفاوتی سعی می کنند از گوشت های قرمز و سفید استفاده نکنند ولی معمولاٌ با لبنیات در حد محدود مشکلی ندارند یا در برخی فقط از مواد گیاهی تغذیه می کنند. در گروه ها معمولاٌ گردشگرانی نیز وجود دارند که از نظر سلامت جسمانی مانند حساسیت های غذایی و حساسیت های موردی در تداخل های غذایی یا پیروی از پرهیز های خاص غذایی رژیم های غذایی چه به دلیل مشکلات یا پرهیزهای جسمانی یا اعتقادی محدودت های زیادی دارند . برای رسیدگی و هماهنگی و توجه به تمام این سلیقه های گوناگون راهنمایان فرهنگی و بوم گردشگری داخلی و بین المللی نیز می بایست اطلاعات نسبتاٌ کاملی از فرهنگ غذایی , مواد به کار رفته در انواع خوراک ها طرز پخت , خواص و تاثیرات غذاهای ملل و اقوام در مقاصد داخلی و خارجی را دارا باشند.
جهت بازدید از نمونه تصاویر اجرای کلاس های آموزشی متمرکز برای گردشگران ورودی در موسسه بین المللی هوریزان تنها مجــــری انحصاری دوره های آمــــــــوزش تخصصــــــی راهنمایــــــــان گردشگــــــری خـــــوراک و غــــذا در کشور اینجا را کلیک فرمائید. 
شرکت در این دوره برای تمامی عزیزانی که دارای هر یک از انواع لوح راهنمایان تور یا کارت تور گاید که متاسفانه به اشتباه حتی در دوره ها و مجامع تخصصی تور لیدری نامیده می شود و همچنین مدیران فنی دفاتر خدمات سفر و گردشگری بند ب فعال در زمینه تورهای ورودی و خروجی از وزارت میراث فرهنگی , صنایع دستی و گردشگری علاقمند به برنامه ریزی , بازاریابی , اجرا , همراهی و فعالیت های مرتبط  با زمینه گردشگری خوراک می باشند توصیه می شود.
 برای اطلاع از هزینه دوره راهنمایان تخصصی گردشگری خوراک Food Tour Guide  اینجا را کلیک فرمائید.
ضمناٌ موسسه بین المللی هوریزان در بخش آموزش های تخصصی آکادمی گلدن شف کنتینانتال خود به تمامی زبان ها برای گردشگران ورودی از ملیت های مختلف آماده همکاری با تمامی عزیزان راهنمـــــــا و تمامی دفاتر خدمات مسافرتی فعال در حوضه گردشگری ورودی فرهنگی و اختصاصاٌ گردشگری خوراک به صورت تخصصی  در سراسر کشور می باشد.
 
 
 

 Iran food tours itinerary,Iran food tour , Iran culinary tour, Iran food tours guides , Iranian culinary class, food tour guide Iran,راهنمایان تورهای خوراک ایرانی,راهنمایان تورهای خوراک پارسی, راهنمایان تورهای ورودی گردشگری غذا و خوراک,راهنمایان تورهای گردشگری غذا.
     
 
کلاس حرفه ای آموزش غذای ایرانی گردشگران ورودی