در حال بارگذاری...
فارسی
فارسی
English
ورود به سامانه
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبور را فراموش کردهاید؟
ثبت نام در سایت
مرورگر شما قدیمی است. لطفا آن را بروز نمایید.
بروز رسانی مرورگر
آموزش مستــــر شــــف و صنایع غذایی
Compact Courses for Foreign Guests
مستر کلاس شف آشپزی Cuisine Chef Master Class
رویال شف
مستر شف کنتینانتال
گلدن شف کنتینانتال
شف کنتینانتال
شف کلاسیک
شف اورینتال
آموزش سر آشپزی ایرانی و ملل حرفه ای عمومی
آموزش سرآشپزی ایرانی و ملل آشپزی تخصصی حرفه ای
آموزش آشپزی ملل
آموزش آشپزی چینی و آسیای جنوب شرقی
آشپزی سنتی و اصیل ایرانی
آشپزی ویـــــــژه حرفه ای
آموزش قصابی حرفه ای , ادویه شناسی و مرینیت ها
آموش ادویه شناسی,شناخت ادویه ها و ادویه های ترکیبی
شف سالسوس دوره پیشرفته نیم صنعتی سالسوس
آموزش کالباس , سوسیس , بیکن و فراورده های پروتئینی
آموزش فست فود حرفه ای یا غذاهای سریع
شف قناد و شیرینی یا سر قناد و شیرینی
شف نان , آموزش نان فانتزی , نان حجیم , نان غنی شده
قنادی و شیرینی پزی حرفه ای
قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای
کیک ساز پیشرفته حرفه ای
کیک ساز تخصصی حرفه ای
آموزش باریستا ؛کافی شاپ و مدیریت حرفه ای کافی شاپ
دســـــر های بین المللی و دسر های فانتزی
سسیر Saucer
آموزش آشپزی غذا های خیابانی و مدیریت خودروهای غذا
میوه آرایی و سفره آرایی عمومی و تخصصی
آموزش تک جلسه آشپزی حرفه ای عمومی و تخصصی
سالاد بار
شناخت مزه ها Taster
آشپزی مولکولی (Molecular Gastronomy)
مدیریت کترینگ خطوط هوایی
آشپزی ارگانیک
آشپزی غذا های رژیمی و سلامت
تولید صنعتی فرآورده های گوشتی و پروتئینی
مدیریت تولید در قنادی و شیرینی پزی کارگاهی
طرح ملی رتبه بندی آشپزان و سرآشپزان ایران
آموزش مدیـریت هتـلداری , تاسیسات گردشگری , تشریفات
مدیریت تاسیسات گردشگری , هتلداری
مدیریت هتـــلداری , مدیریت هتل
مدیریت تخصصی هتلداری
مدیریت رزیدانس , هتلینگ در برج های مسکونی و تجاری
آموزش نیروهای خدمات اداری ( آبدارچیان )
مدیریت و اصول پیمانکاری غذا ونوشیدنی کترینگ سازمان
مدیریت رستوران و تالار های پذیرایی.
مدیریت تشریفات و مراسم در هتل
مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل
مسئول آشپزخانه هتل ( کترینگ )
کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل
مدیریت عمومی خدمات پذیرایی و تشریفات
دوره آموزش کارکنان اقامتگاه بوم گردی
مدیریت تخصصی اقامتگاه های بوم گردی
مدیریت واحد های اقامتی و پذیرایی روستایی بوم گردی
آموزش مدیریت پذیرش میهمان در هتل یا فرانت آفیس
خانه داری و اتاقداری در هتل
رزرواسیون هتــل
سوپروایزر یا مسئول عملیات خانه داری هتل
مدیریت اسپا و مراکز ماساژ در هتل
دوره آموزشی تشریفات رانندگان و نیروهای یگان ترابری
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک مقدماتی
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک متوسطه
اصول و آئین تشریفات دیپلماتیک پیشرفته
آموزش روابط عمومی مقدماتی
آموزش روابط عمومی سازمانی پیشرفته
دوره آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران مقدماتی
دوره تکمیلی آموزش منشیگری و مسئول دفتر مدیران
مدیریت هتل بیمارستان
آموزش خدمات ویژه بخش محب بیمارستان ها
راهنمایان گردشگری و مدیریت فنی
راهنمای تخصصی خوراک و غذای ایرانی Food Tour Guide
راهنمایان ایرانگردی IRAN Tour Guide
راهنمایان جهانگردی General Tour Guide
راهنمایان طبیعت گردی Eco Tour Guide
راهنمایان محلی Local Tour Guide
مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب
کارمند دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب,کانتــر
روستاهای گردشگری,برنامه ریزی,آموزش و توسعه کاربردی
آیین نامه راهنمایان گردشگری
کلاس تست و آمادگی آزمون جامع
زبان تخصصی توریسم
آمادگی مصاحبه پایانی
نو آموزان جهانگرد
راهنمایان بوم گردشگری بین المللی
خدمات هواپیمایی
فروش بلیت پرواز مقدماتی Basic
فروش بلیت پرواز پیشرفته Advance
میهمانداری ناوگان هوایی
حسابداری دفاتر خدمات مسافرتی ؛ گردشگری و هواپیمایی
AMADEUS Ticketing System
صفحه اصلی
سرمایه گذاری و مشارکت
اساتید
گالری عکس
ضوابــط و مقــررات
شیوه نامه و فرم های ارزیابی تاسیسات گردشگری
آیین نامه تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها
دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ ﺻﺪور ﺗﻤﺪﯾﺪ ﮐﺎرت ﻣﺪﯾﺮیت ﺗﺎﺳﯿﺴﺎت گردشگری
آیین نامه تاسیس و استاندارد کیفیت هتل های کشور
استاندارد و ضوابط تاسیس اقامتگاه های بوم گردی
ضوابط تاسیس و بهره برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری
ضوابط و استاندارد هتل آپارتمان های کشور
ضوابط و استاندارد های متل ها در کشور
ضوابط و استاندارد میهمانپذیرهای کشور
ضوابط و استاندارد میهمانخانه های کشور
ضوابط و استاندارد های سفره خانه های سنتی در کشور
ضوابط و استاندارد های واحدهای پذیرایی میان راهی
مجموعه قوانین مواد خوردنی و آشامیدنی و بهداشتی
آیین نامه ومقررات بهداشتی مراکز ارائه غذا و نوشابه
آیین نامه شرح وظایف راهنمایان گردشگری
شرح وظایف مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
شرایط معافیت مالیاتی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی
ضوابط و مقررات مهاجرتی استرالیا
آئین نامه اجرایی و ضوابط لازم صدور پروانه کسب
دستورالعمل احداث و بهره برداری اردوگاه های گردشگری
آموزش مجازی دوره ها
تماس با ما
استاندارد
رتبه بندی رستوران های مستقل و رستوران های هتل ها
سوالات متداول
پیام رسان
آموزش خارج از کشور
تحصیل در ارمنستان
صدور گواهی نامه از مالزی
مدیـریت آمــوزش
سامانه جامع آزمون جامع مدیریت تاسیسات گردشگری-ساجا
گواهینامه های آماده تحویل از فروردین 1400
ترجمه گواهینامه ها
استعلام گواهینامه ها Certificates Inquiry
برنامه دوره های آموزشی
نتایج مصاحبه مدیریت فنی بند ب
ثبت نام آنلاین
نتایج مصاحبه راهنمایان
نتایج مصاحبه زبان انگلیسی راهنمایان تور
نتایج مصاحبه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
نتایج آزمون جامع راهنمایان و مدیریت فنی بند ب
ارسال مدارک
نتایج آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی (تا مرداد94)
نتایج آزمون جامع مدیریت فنی بند ب ( تا مرداد 94 )
نمرات پروژه راهنمایان غیر انگلیسی زبان
تاریخ آزمون های جامع راهنمایان و مدیریت فنی
جدول زمانبندی مصاحبه زبان انگلیسی جهانگردی
موسسات مجری دوره های آشپزی؛هتلداری؛جهانگردی؛تیکت
ثبت نام آنلاین شرکت در آزمون جامع هماهنگ گردشگری.
بایگانی شخصی فراگیــــــر
کتـــابـــــخـانـــه
هتـل هوریـــزن
منابع آموزشی
روش تدوین و ارائه پروژه مدیریت تاسیسات گردشگری
آیین نامه تهیه تست های استاندارد آزمون جامع
نمونه سوالات تست آزمون جامع مدیریت تاسیسات گردشگری
پروتکل بین المللی یا کد جهانی اخلاق گردشگری
سایت های مفید
نمونه سوالات منابع جدید آزمون بهمن 1394
نمونه سوالات آزمون جامع مدیریت فنی بند ب
منابع آموزشی راهنمایان طبیعت گردی
منابع آموزشی راهنمایان جهانگردی
منابع آموزشی مدیریت فنی بند ب
نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان گردشگری
نمونه سوالات آزمون جامع راهنمایان طبیعت گردی
آئین نامه پروژه های زبان راهنمایان غیر انگلیسی
مقاله ها و تحقيق ها
مقاله هاي صنايع غذايي
مقاله هاي هتلداري ؛ رستوران ؛ پذيرايي و تشريفات
مقاله هاي گردشگري و توريسم
مشاوره ؛ راه انــدازی و فـروش تجهیـزات
رزومـــه و سوابــق آمـوزشی و اجــرایـی
سخنی با کاربــران
دیپـلم رسمی کار و دانش
رسپــــی مـلل
آشپزی
شیرینی پزی
نوشیدنی ها
مطالب علمی باریستا و کافه های نسل سوم
نوشیدنی های سرد و گرم
ســــس ها
سالاد ها و پیش غذا ها
غذا های سریع یا فست فود
فرهنگ اصطلاحات تخصصی آشپزی
دسر های ملل و فانتزی
Translator
آموزش های فنی حرفه ای
آشپزی درجه یک 1 فنی حرفه ای
آشپزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
آموزش سالاد ساز و اردور ساز فنی حرفه ای
فست فود فنی حرفه ای (آشپز غذا های فوری)
قنادی و شیرینی پزی درجه یک1 فنی حرفه ای
قنادی و شیرینی پزی درجه دو 2 فنی حرفه ای
آموزش کیک ساز و تر ساز فنی حرفه ای
آموزش دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای
متصدی کافی شاپ فنی حرفه ای
نانوای نان های حجیم و نیم حجیم فنی حرفه ای
آموزش فـــــردار ماهر نان فنی حرفه ای
آموزش خمـــــــــیر ساز ماهر فنی حرفه ای
نوع مدارک و اعتبار گواهی نامه های فنی و حرفه ای
دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری
نمایندگی ها
اعطای نمایندگی به اشخاص حقیقی و حقوقی
نمایندگی های خارج از کشور
کاریابـی
دعوت به همکاری
فرم های کـاریـابی
نیروهای آماده به کار
خدمات مجالس هوریزن
فهـــرست دوره هـا و هـزینه های مصـوب آموزشی
دستورالعمل استفاده از تسهیلات و وام 4% کرونا
AMADEUS Ticjeting System
متن را وارد نمایید
قدرت گرفته از پورتال نما