1
اسفند
1402
سامانه وب سایت مستقیم بانک مشاغل کانادا , بانک مشاغل استرالیا , سامانه مستقیم جستجو ئ درخواست کار برای مهاجرات و Job Offer کانادا , استرالیا , اروپا , آمریکا و کشورهای عربی.
برای جستجو و درخواست بی واسطه و رایگان شغل مرتبط با مستر شف و مدیریت خدمات هتلداری , آشپزی , سرآشپزی , قنادی, باریستا , قصابی , پخت نان و نانوایی
|
21
دی
1402
قابل توجه فراگیران دوره مدیریت تاسیسات گردشگری و متقاضیان دریافت کارت مدیریت هتل و دیگر تاسیسات گردشگری
آخرین آزمون جامع ۱۴۰۲ در روز جمعه ۱۸ اسفند ساعت ۰۸:۳۰ صبح برگزار خواهد شد. برای ثبت نام و شرکت در آزمون به سامانه جامع آزمون جامع گردشگری از تاریخ ۱ بهمن تا 19 بهمن غیر قابل تمدید به نشانی اینترنتی www.edutourism.mcth.ir یا لینک مربوطه درج شده در وب سایت رسمی موسسه هوریزان مراجعه فرمائید.
توجه: برای دسترسی به بانک نمونه سوالات و تذکرات لازم در مراحل ثبت نام ، بارگذاری مدارک ، پرداخت هزینه ، دریافت کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون جامع به بخش منابع آموزشی وب سایت رسمی موسسه مراجعه فرمائید.
|
16
مهر
1402
دوره بیسیک مستر شف برای آنان که قصد اشتغال حرفه ای یا مهاجرت با آشپزی یا جاب آفر آشپزی دارند.
20 روز آموزش فشرده شامل40 جلسه ورکشاپ عملی آموزش آشپزی حرفه ای , آموزش آشپزی تخصصی , آموزش آشپزی ملل , اموزش فست فود تخصصی و12جلسه اختیاری * آموزش مدیریت رستوران و آشپزخانه * آموزش پذیرایی و تشریفات . طول دوره 3 ماه , هفته ای 2 روز صبح و بعد از ظهر برگزار می گردد. جهت اطلاع از محتوای کلی دوره اینجا را کلیک فرمائید.
*** دو دوره ستاره دار اختیاری بوده و به صورت تئوری روزهای پنجشنبه برگزار می گردد.
|
11
بهمن
1401
کاربران گرامی ضمن تشکر از بازدید شما , لطفاً برای روئیت شیوه نامه ارزیابی و درجه بندی تاسیسات گردشگری مصوب سال 1400 و روش اجرائی و دستور العمل های مربوطه , فرم های ارزیابی کلیه انواع تاسیسات گردشگری اینجا را کلیک فرمائید.
برای آشنایی با دوره مدیریت تاسیسات گردشگری به منظور دریــافت یا تمدیــد کــارت مدیریــت تــاسیسات گردشگری شامل واحد های اقامتی و ... یا دریافت یا تمدید پروانه بهره برداری تاسیسات گردشگری اینجا را کلیک فرمائید.
|
16
بهمن
1400
دعوت به همکاری مدیر فنی بند ب جهت بخش دفتر خدمات مسافرتی هلدینگ گردشگری هوریزان در تهران.
هلدینگ گردشگری هوریزان جهت دفتر خدمات مسافرتی بند ب مدیر فنی مسلط به مکالمه و مکاتبات زبان انگلیسی دعوت به همکاری می نماید . جهت کسب اطلاعات و مصاحبه اولیه فقط به صورت حضوری با در دست داشتن اصل و تصویر مدارک هویتی , رزومه کاری و لوح مدیر فنی به دفتر مرکزی هوریزان به آدرس تهران خیابان کریمخان زند , زیر پل بر کریمخان , تقاطع سپهبد قرنی , جنب بانک تجارت , پلاک 196 , طبقه سوم , واحد شرقی مراجعه فرمائید.
|
30
دی
1400
دعوت به همکاری ؛ استخدام خانم با روابط عمومی بالا ؛ مسئولیت پذیر و علاقمند به کار گروهی
موسسه هوریزان جهت تکمیل کادر اداری بخش آموزش از دو نفر خانم با روابط عمومی بالا ؛ علاقمند به کارگروهی ؛ مسئولیت پذیر و آشنایی نسبی به کار با کامپیوتر ترجیحا ساکن محدوده مرکز شهر تهران با شرایط وزارت کار و بیمه تامین اجتماعی دعوت به همکاری می نماید .
ساعات کاری ایام هفته 09:00 تا 18:00 - ساعت کاری در دو روز شیفت جمعه 09:30 تا 16:30
شش روز تعطیلی در ماه شامل یک روز ثابت از ایام کاری هفته و دو روز جمعه ( دو جمعه شیفت کاری)
آشنایی به word و Excel ؛ مدرک تحصیلی بالاتر ؛ تحصیلات مرتبط با صنایع غذایی یا گردشگری و تسلط به زبان انگلیسی موجب اولویت می باشد.
علاقمندان با در دست داشتن یک قطعه عکس پرسنلی ؛ و تصویر و اصل شناسنامه و کارت ملی ؛ تصویر آخرین مدرک تحصیلی جهت تکمیل فرم درخواست همکاری و مصاحبه به دفتر مرکزی موسسه در ساعات اداری به آدرس ذیل مراجعه فرمایند. تهران خیابان کریمخان زند ؛ زیر پل بر خیابان کریمخان ؛ تقاطع سپهبد قرنی ؛ جنب بانک تجارت پلاک 196 طبقه سوم واحد شرقی
|
29
اسفند
1399
آموزش آشپزی , آموزش آشپزی ملل , آموزش آشپزی تخصصی حرفه ای , آموزش آشپزی عمومی ایرانی سنتی حرفه ای , آموزش مستر شف کنتینانتال , آموزش گلدن شف کنتینانتال , آموزش اینترنشنال مستر شف , آموزش سرآشپزی اورینتال , آموزش سرآشپزی کنتینانتال , آموزش غذا های خیابانی (آشپزی در غرفه های ارائه غذا خیابانی و آشپزی در خودروهای ارائه غذای خیابانی), آموزش فست فود حرفه ای , آموزش کافی شاپ حرفه ای , آموزش کافی شاپ تخصصی حرفه ای , آموزش قصابی , قصابی حرفه ای ,آموزش قصابی حرفه ای قطعه بندی مرینت کردن و بسته بندی حرفه ای , ادویه شناسی و شناخت ادویه ها , ادویه های ترکیبی و مرینیت کردن ,آموزش لته آرت حرفه ای , آموزش باریستا , آموزش قنادی و شیرینی پزی عمومی , آموزش قنادی و شیرینی پزی تخصصی , آموزش شیرینی پزی و قنادی کارگاهی , آموزش دسرهای فانتزی , شف قناد و شیرینی پز , سر قناد و شیرینی پز , آموزش نان های فانتزی صبحانه , آموزش نان های حجیم , آموزش نان های غنی شده , آموزش آبدارچیان, آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات از سطح مقدماتی تا مدیریت خدمات پذیرایی و تشریفات دیپلماتیک,آموزش مدیریت هتلداری , آموزش مدیریت تاسیسات گردشگری , آموزش مدیریت رستوران و کترینگ , برنامه ریزی آموزش و توسعه کاربردی روستاهای گردشگری, مدیریت واحدهای اقامتی و پذیرایی روستایی و بوم گردی سنتی و مدرن , آموزش مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری یا مدیریت فنی بند ب , آموزش راهنمایان تور های جهانگردی , آموزش راهنمایان تور طبیعت گردی , آموزش صدور و فروش بلیت هواپیما یا بند الف و ...
|
6
خرداد
1399
مدیریت تاسیسات گردشگری عنوان دوره جدید کوتاه مدتی است که توسط دفتر برنامه ریزی و مطالعات گردشگری وزارت میراث فرهنگی , گردشگری و صنایع دستی در فهرست دوره های کوتاه مدت آموزش های گردشگری ابلاغ گردید. دوره مدیریت تاسیسات گردشگری در صورتی که سرفصل های کامل و جامعی از تک تک حلقه های تشکیل دهنده زنجیره گردشگری را دربر گیرد می تواند تاثیر به سزایی در بهبود کیفیت ارائه خدمات گردشگری بگذارد. لذا با توجه به لزوم ارتقا کیفیت خدمات در تاسیسات و مراکز بسیار متنوع و گوناگون گردشگری و لزوم نزدیک شدن به استاندارد های قابل قبول بین المللی در صنعت اقامتی , غذا و نوشابه , تشریفات و پذیرایی و نیز گردشگری موسسه بین المللی هوریزان با اتکا به دانش پراکتیکال و آکادمیک روز بین المللی سعی بر بومی سازی و ارائه موضوعات به روز و کاربردی در آموزش مدیریت تاسیسات گردشگری نموده است.
آنچه در دوره مدیریت تاسیسات گردشگری به عنوان تاسیسات گردشگری می بایست در عنوان سرفصل های آموزشی این دوره مورد بحث و بررسی عمومی قرار می گرفت عبارتند از مدیریت دفاتر خدمات مسافرتی , دفاتر تامین , ذخیره و ارائه واحد های اقامتی , مدیریت واحد های پذیرایی و ارائه خدمات بین راهی , رستوران ها و مراکز ارائه خوراک و نوشیدنی در داخل و خارج از شهرها , مراکز تولید , ارائه و فروش صنایع دستی و ........ می باشد. جهت اطلاع از عناوین آموزشی اینجا را کلیک فرمائید.فراگیران عزیز به منظور استفاده از نمونه سوالات تستی برای شرکت در آزمون جامع وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی جهت تمدید یا درخواست پروانه بهره برداری هر یک از تاسیسات گردشگری از قبیل هتل ها , میهمانپذیرها , رستوران ها , دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند ب و غیره اینجا را کلیک فرمائید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام با بخش آموزش موسسه تماس حاصل فرمائید. هزینه دوره
|
26
اسفند
1397
* از فروردین 1398 امکان جستجو و دریافت تاییدیه آنلاین تمامی گواهی نامه های صادره بعد از این تاریخ از طریق سیستم بین المللی تائید اعتبار گواهینامه ها HICCS از هرنقطه جهان امکان پذیر و دیگر نیاز به مراجعه حضوری یا مکاتبات اضافه نخواهد بود. برای روئیت و استعلام گواهینامه هایی که کد ریجستری را دریافت کرده اند اینجا را کلیک فرمائید.
*تذکر : برای دریافت تائیدیه پس از مراجعه به وب سایت www.hiccs.org ابتدا کد ملی خود یا شماره پاسپورت برای اتباع خارجی را وارد و سپس برای روئیت هر یک از گواهینامه ها کد Registration Number را در بخش مربوطه و برای روئیت تمامی گواهینامه ها شماره اتوماسیون ( شماره گواهینامه های صادره توسط موسسه بدون تاریخ ) را در بخش Automation Number وارد نمائید. توجه در گواهینامه های وزارت میراث فرهنگی ؛ گردشگری و صنایع دستی شماره های گواهینامه جهت جستجو هیچ کاربردی نداشته فارغ التحصیلان محترم صرفا می بایست از طریق کد ریجستری ثبت شده روی گواهینامه و به جای شماره گواهینامه ثبت شده روی گواهی های وزارتخانه از شماره اتوماسیون ( شماره پرونده دانشجویی خود) استفاده نمایند.
** فارغ التحصیلان عزیز دوره های گذشته از شهریور 1386 تا پایان اسفند 1397 که مایل به دریافت کد ریجستری می باشند صرفاً با هماهنگی قبلی با بخش آموزش با به همراه داشتن اصل گواهینامه به بخش آموزش موسسه مراجعه فرمایند. جهت اطلاع از هزینه صدور کد ریجستری اینجا را کلیک فرمائید.
|
28
آذر
1397
Horizon International Institute`s Horizon Chef Academy the executor of short term courses and class for foreign guest & Tourists. Please contact with your travel agency or institute's office +982188490049
|