Mango Flavoured Italian Cream Soda
سودا خامه ای با طعم انبه
مواد لازم برای 6 نفر:
1 فنجان آب
1 فنجان شکر
2 سانتی متراز ریشه زنجبیل تازه
1 عدد چوب دارچین 2 سانتی
1 عدد انبه بزرگ رسیده
1 لیتر سودا
1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته با 1 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
- شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. زنجبیل، دارچین را اضافه کرده و بگذارید دارچین و زنجبیل به مدت 15 دقیقه داخل مایع بماند.
- دارچین و زنجبیل را از داخل شربت خارج کرده و شربت را کنار بگذارید.
- انبه پوست کنده شده را داخل مخلوط کن مخلوط کنید و سپس از صافی عبور دهید.
- مجدداً انبه را داخل مخلوط کن ریخته و 4/3 شربت آماده شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. شربت را داخل پارچ بریزید.
- به هنگام سرو، کمی یخ داخل لیوان انداخته و سپس 1/3 لیوان را با شربت انبه پر کنید و مابقی را سودا بریزید.
اندازه سودا و شربت انبه بسته به سلیقه شما می تواند کم یا زیاد باشد.
- و در آخر کار یک قاشق چای خوری خامه بریزید و خوب هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.
موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3451)
نظرات
(0)