22 دی 1393

سودا خامه ای با طعم انبه Mango Flavoured Italian Cream Soda

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

Mango Flavoured Italian Cream Soda

سودا خامه ای با طعم انبه

مواد لازم برای 6 نفر:

1 فنجان آب

1 فنجان شکر

2 سانتی متراز ریشه زنجبیل تازه

1 عدد چوب دارچین 2 سانتی

1 عدد انبه بزرگ رسیده

1 لیتر سودا

1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته با 1 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

  1. شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. زنجبیل، دارچین را اضافه کرده و بگذارید دارچین و زنجبیل به مدت 15 دقیقه داخل مایع بماند.
  2. دارچین و زنجبیل را از داخل شربت خارج کرده و شربت را کنار بگذارید.
  3. انبه پوست کنده شده را داخل مخلوط کن مخلوط کنید و سپس از صافی عبور دهید.
  4. مجدداً انبه را داخل مخلوط کن ریخته و 4/3 شربت آماده شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. شربت را داخل پارچ بریزید.
  5. به هنگام سرو، کمی یخ داخل لیوان انداخته و سپس 1/3 لیوان را با شربت انبه پر کنید و مابقی را سودا بریزید.

اندازه سودا و شربت انبه بسته به سلیقه شما می تواند کم یا زیاد باشد.

  1. و در آخر کار یک قاشق چای خوری خامه بریزید و خوب هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.

موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3159)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " سودا خامه ای با طعم انبه Mango Flavoured Italian Cream Soda "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید