20 بهمن 1395

سس بال بوفالو Bufallo Wing Sauce

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
1/8

سس بال بوفالو    Bufallo Wing Sauce

مواد لازم:

4 ق غ کره

6 ق غ سس تند

2 ق چ سس  Worcestershire 

1 الی یک و نیم ق چ فلفل کایانه

کمی پودر سیر

طرز تهیه:

کره را آب کرده و سپس مابقی مواد را اضافه کرده و با هم زن دستی هم بزنید. به محض اینکه در اطراف مایع حباب تشکیل شد، سس را از روی حرارت بردارید.

این سس را می توان با بال و ران مرغ سوخاری سرو کرد. سس را تست کرده اگر نیاز بود نمک به آن اضافه کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3924)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "سس بال بوفالو Bufallo Wing Sauce"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید