26 آذر 1393

پیراشکی پنیر ترکی Turkish Silverbeet & Feta Gozleme ترجمه شده توسط موسسه هوریزان

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Turkish Silverbeet & Feta Gozleme

مواد لازم:

3 فنجان آرد درجه یک

1 و 3/1 فنجان آب ولرم

2 قاشق چا ی خوری مایع خمیر خشک

1 دسته برگ چغندر خرد شده

4 عدد پیازچه ریز خرد شده

2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز

200 گرم پنیر فتا، له شده

روغن زیتون

 

طرز تهیه:

  1. آرد را  درون کاسه ای ریخته و وسط آن را گود کنید.
  2. آب ولرم را روی مایع خمیر بریزید و 2 دقیقه بگذارید مایع خمیر با آب حل شود.
  3. مایع خمیر را وسط آرد ریخته و با هم مخلوط کرده، 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
  4. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیرها را با فاصله روی سطح تمیز و آرد پاچیده شده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و ان را به مدت 20 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا حجم ان دو برابر شود.
  5. هر کدام از خمیرها را به شکل مستطیل و به ضخامت یک ورق کاغذ، باز کنید.
  6. روی خمیرها ابتدا پنیر فتا سپس برگ چغندر و در آخر پیازچه  و روی آنها دانه زیره بریزید.
  7. خمیر را تا کرده و لبه های آن را به هم بچسبانید. قالب مناسبی را گرم کرده کمی روغن زیتون روی آن بریزید و خمیر را داخل قالب بگذارید. قالب را به مدت 3-2 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا یک طرف خمیر سرخ شود. مجدداً 3-2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا طرف دیگر نیز سرخ شود
با قاچ های لیمو سرو کنید.

تعداد مشاهده (4972)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " پیراشکی پنیر ترکی Turkish Silverbeet & Feta Gozleme ترجمه شده توسط موسسه هوریزان"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید