26
آذر
1393
مولف:
/
دسته:
دسته بندی نشده
/
رتبه دهید:
Turkish Silverbeet & Feta Gozleme
مواد لازم:
3 فنجان آرد درجه یک
1 و 3/1 فنجان آب ولرم
2 قاشق چا ی خوری مایع خمیر خشک
1 دسته برگ چغندر خرد شده
4 عدد پیازچه ریز خرد شده
2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
200 گرم پنیر فتا، له شده
روغن زیتون
طرز تهیه:
- آرد را درون کاسه ای ریخته و وسط آن را گود کنید.
- آب ولرم را روی مایع خمیر بریزید و 2 دقیقه بگذارید مایع خمیر با آب حل شود.
- مایع خمیر را وسط آرد ریخته و با هم مخلوط کرده، 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
- خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیرها را با فاصله روی سطح تمیز و آرد پاچیده شده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و ان را به مدت 20 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا حجم ان دو برابر شود.
- هر کدام از خمیرها را به شکل مستطیل و به ضخامت یک ورق کاغذ، باز کنید.
- روی خمیرها ابتدا پنیر فتا سپس برگ چغندر و در آخر پیازچه و روی آنها دانه زیره بریزید.
- خمیر را تا کرده و لبه های آن را به هم بچسبانید. قالب مناسبی را گرم کرده کمی روغن زیتون روی آن بریزید و خمیر را داخل قالب بگذارید. قالب را به مدت 3-2 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا یک طرف خمیر سرخ شود. مجدداً 3-2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا طرف دیگر نیز سرخ شود
با قاچ های لیمو سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5355)
نظرات
(0)