Pear, Pomegranate and Spinach Salad
سالاد اسفناج، انار و گلابی
مواد لازم برای 6 نفر:
2/3 فنجان گردو خرد شده و تفت داده
3/4 فنجان انار
80 گرم پنیر فتا
1/2 فنجان کرانبری خشک
2 عدد گلابی
250 گرم اسفناج جوان
مواد درسینگ:
1/4 فنجان سرکه سیب
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 و نیم قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چای خوری خردل
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- تمام مواد سالاد را با هم مخلوط کنید.
- مواد سس را نیز با هم ترکیب کرده و روی سالاد ریخته و سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3139)
نظرات
(0)