پلو ارمنی با کشمش و بادام Armenian Rice Pilaf With Raisins and Almonds
مواد لازم:
6-5 ق غ کره
110 گرم ورمیشل یا نودل تخم مرغ
2 فنجان برنج دانه بلند
4 فنجان آب مرغ
1 ق چ نمک دریایی و نصف ق چ فلفل سیاه یا سفید
½ ق چ آل اسپایس
½ فنجان کشمش سبز یا سیاه
½ فنجان بادام پوست کنده خرد شده بصورت درشت
½ فنجان نخود فرنگی ریز (به دلخواه)
2 ق غ جعفری خرد شده
1 ق چ آب لیمو
طرز تهیه:
- 4 ق غ کره را در قابلمه ذوب کنید. ورمیشل ها را خرد کرده (تکه های 2 سانتی) و به همراه برنج، در کره به مدت 8-5 دقیقه تفت دهید و دقت کنید که ورمیشل ها نسوزند.
- آب مرغ، آل اسپایس نمک و فلفل رااضافه کرده و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 20 دقیقه برنج دم بکشد
- در این فاصله، باقی مانده کره را ذوب کرده و بادام را در آن تفت دهید (5 دقیقه) تا طلایی شود سپس کشمش ها را ریخته و 2 دقیقه دیگر تفت داده و از روی حرارت بردارید( مقداری از این مخلوط را برای تزئین روی پلو نگه دارید)
- نخود فرنگی، جعفری و آب لیمو را به برنج اضافه کرده در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 4-3 دقیقه روی حرارت بماند.
- پلو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی ان مخلوطی از بادام و کشمش بریزید و سرو کنید.
- می توان از خرما، انجیر، آلو و یا گردوی خرد شده نیز برای تزئین روی پلو استفاده کرد.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4049)
نظرات
(0)