پای گوشت ارمنی (لهمعجون) Armenian Meat Pie (Lahmajoon)
مواد لازم برای تهیه خمیر:
سه چهارم لیوان آب ولرم
1 قاشق غذاخوری مایع خمیر خشک، سرخالی
2 1/4 لیوان آرد
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری شکر
1/4 لیوان کره آب شده
مواد لازم برای داخل پای:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
1/4 لیوان فلفل سبز ریز خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی متوسط پوست گرفته و خرد شده
1/4 لیوان جعفری ریز شده
1 قاشق چای خوری ریحان تازه ریز خرد شده 2 حبه سیر کوچک خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
1/8 قاشق چای خوری فلفل قرمز cayanne
نمک و فلفل
پاپریکا یا سماق، به دلخواه
طرز تهیه خمیر:
- داخل کاسه کوچکی، یک دوم لیوان آب را با مایع خمیر مخلوط کنید. بگذارید 3 دقیقه بماند. سپس هم بزنید تا مایع خمیر با آب کاملاً مخلوط شود.
- در کاسه ای بزرگتر، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. دروسط این مخلوط گودی ایجاد کنید و مایع خمیر، کره آب شده و مابقی 1/4 لیوان آب را اضافه کنید. به آرامی و از وسط شروع به هم زدن کنید تا خمیری نرم بدست بیاید.
- خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ورز دهید. اگر خمیر چسبندگی داشت مقدار آرد سطح کار را بیشتر کنید. خمیر را در داخل کاسه ای چرب قرار داده و بگذارید 3-2 ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.
- در این فاصله تمام مواد داخل خمیر را بجز پاپریکا و سماق، با یکدیگرکاملاً مخلوط کنید.
- خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام از قسمتها را بصورت چانه نان در آورده و روی سطح آرد پاشیده شده قرار داده، روی آنها را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه استراحت کنند.
- هر کدام ازچانه ها را بصورت دایره ای باز کرده واز مخلوط داخل خمیر روی آن پخش کنید بطوریکه 1/4 از اطراف خمیرخالی بماند.
- خمیرها را داخل سینی فر چرب شده قرار داده و به مدت 12 دقیقه داخل فر با حرارت 200 سانتی گراد قرار داده تا رنگ آن طلایی شود.
روی پای، پاپریکا و یا سماق بریزید و گرم سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4869)
نظرات
(0)