16
بهمن
1393
مولف:
/
دسته:
دسته بندی نشده
/
رتبه دهید:
برش اوکراینی
مواد لازم:
3-2 عدد چغندر متوسط
4-3 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد هویج
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
1 حبه سیر
کلم کوچک 1 عدد
جعفری و شوید
آب لیمو
برگ بو
طرز تهیه:
- پیاز را خرد کرده و هویج را نیز خلالی خرد می کنیم.
- داخل ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و پیازها و هویج ها را تفت می دهیم تا نرم شوند.
- چغندرها را بصورت خلالی برش بزنید. چغندرها را داخل قابلمه ریخته، آب بریزید تا روی چغندرها را بپوشاند. 4 قاشق غذاخوری شکر و 4 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه اضافه کرده روی حرارت قرار دهید تا چغندرها نرم شوند.
- دراین فاصله گوجه فرنگی ها را رنده کرده و یک قاشق غذاخوری کچاپ به آن اضافه کرده و به مخلوط پیاز و هویج اافه کرده و 7-5 دقیقه دیگر بگذارید روی حرارت بماند.
- قابلمه دیگری را تا نصفه آب بریزید کمی نمک بزنید و بگذارید آب بجوشد سپس مخلوط پیاز و هویج و گوجه فرنگی، چغندر و سیب زمینی های خرد شده را اضافه کرده، کلم را خرد کنید وداخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
- فلفل و برگ بو را اضافه کرده و اگر لازم بود نمک برش را بیشتر کنید.
- در قابلمه را گذاشته حرارت را کم کنید و بگذارید 15-10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
- برش را از روی حرارت بردارید و سیر، جعفری و شوید را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید.
- با خامه یا سس مایونز، سرو کنید.
موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4965)
نظرات
(0)