Hungarian Mushroom Soupسوپ قارچ مجاری
· 2 قاشق غذاخوری کره
· 1 عدد پیاز خرد شده
· نیم کیلو قارچ اسلایس شده
· یک چهارم فنجان آرد ( یا آرد برنج)
· 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
· 4 فنجان آب سبزیجات یا مرغ
· 2 قاشق چای خوری شوید خشک
· 1 قاشق غذاخوری سس سویا
· نمک و فلفل
· نصف فنجان خامه
· کمی آب لیمو
· مقداری شوید تازه
طرز تهیه:
- کره را داخل ماهیتابه آب کرده، پیاز و قارچ را اضافه کنید و بگذارید 15-10 دقیقه روی حرارت بماند تا قارچ آب پس داده و آب آن تبخیر شود.
- آرد و پاپریکا را اضافه کرده و 3-2 دقیقه بگذارید بپزد.
- آب مرغ، شوید، سس سویا را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد.
- نمک فلفل بزنید و سپس خامه، آب لیمو و شوید را بریزید و از روی حرارت بردارید.
تعداد مشاهده
(5384)
نظرات
(0)