نان ترکی (بازلاما) (Turkish flatbread (bazlama
مواد لازم:
600 گرم آرد سفید
1 ق چ مایه خمیر خشک
2 ق چ شکر
1 و نیم ق چ نمک
375 میلی لیتر آب ولرم
130 گرم ماست یونانی در دمای محیط
1 ق غ روغن زیتون
طرز تهیه:
- آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را داخل کاسه ای با هم مخلوط می کنیم. ماست و آب و روغن را با هم ترکیب کرده و وسط ترکیب آرد میریزیم و با دست خمیر می کنیم( خمیر شما احتمالاً کمی چشبنده خواهد بود). روی خمیر را پوشانده و به مدت 3-2 ساعت در جای گرم قرار دهید.
- سنگ پیتزایی را در داخل فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر گدام از چونه ها را به قطر 26 سانتی متر و به ضخامت 7-6 میلی متر با وردنه باز کنید. چونه های آماده شده را داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و در جای گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
- بااستفاده از کاغذ روغنی، خمیر را روی سنگ پیتزا منتقل کنید و به مدت13-10 دقیقه در داخل فر بپزید.
نکته: بهتر است این نان در همان روز پخت مصرف شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4991)
نظرات
(0)