سیب برشته با جو Apple Crisp with Oat Topping)
مواد لازم:
6 عدد سیب پوست گرفته و اسلایس شده
2 ق غ شکر سفید
½ ق چ پودر دارچین
1 فنجان شکر قهوه ای
¾ فنجان جو پوست کنده
¾ فنجان آرد چند منظوره
1 ق چ پودر دارچین
½ فنجان کره سرد
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
- سیب ها را با شکر سفید و ½ ق چ دارچین آغشته کرده و داخل ظرف پیرکس مناسب می ریزیم.
- شکر قهو های، جو، آرد و 1 ق چ دارچین را داخل کاسه جداگانه ای مخلوط کرده و تکه های کره را اضافه کرده و با چنگال کره را به خورد مواد میدهیم تا بصورت خرده نان درآید سپس روی سیب ها را با این خرده نان پر کرده و به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا طلایی رنگ شود.
- به همراه بستنی سرو میکنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3720)
نظرات
(0)