مواد لازم:
2 و نیم فنجان پوره انبه
2 فنجان آرد
2 فنجان شکر
2 ق چ جوش شیرین
¼ ق چ نمک
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
1 فنجان گردوی خرد شده
مواد روی دسر:
225 گرم پنیر خامه ای
نصف فنجان کره یا مارگارین نرم
2 ق چ وانیل
¾ فنجان پودر قند
طرز تهیه:
- فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- شکر، تخم مرغ را با همز زن بزنید تا غلیظ و پفدار شود سپس وانیل را اضافه کنید.
- به تدریج پورهانبه را بریزید و مجددا با هم زن بزنید
- آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و به تدریج به مواد فوق اضافه کرده، خوب مواد را مخلوط کنید و در آخر گردو را اضافه کنید.
- مواد را داخل قالب 13*9 ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- برای تهیه رویه کیک، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با هم زن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس پودر قند را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی کیک بمالید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3822)
نظرات
(0)