دونات ایتالیایی BOMBOLONI {ITALIAN DOUGHNUTS
مواد لازم:
250 گرم آرد نان ( 2 فنجان)
250 گرم آرد چند منظوره (2 فنجان)
75 گرم شکر دانه ریز
100 گرم (7 ق غ ) کره به دمای محیط رسیده
7 گرم مایه خمیر خشک
1 و نیم ق چ نمک
3 عدد تخم مرغ درشت
2 عدد زرده تخم مرغ
½ فنجان آب ولرم
رنده پوست 1 عدد پرتقال
1 ق چ عصاره وانیل
پودر قند یا شکر دانه ریز برای تزئین
طرز تهیه:
- ابتدا مایه خمیر را داخل آب ولرمی که انگشت داخل آن احساس گرمی کند، حل کرده و بگذارید بماند تا عمل بیاید.
- تمام مواد بجز یک عدد تخم مرغ کامل، را داخل کاسه ای ریخته و با هم زن به مدت 5 دقیقه با دور متوسط بزنید و 5 دقیقه دیگر با دور تند.
- تخم مرغی را که نگه داشته بودید اضافه کرده و با هم زن دور متوس بزنید تا نرم و کشدار شود اگر احساس کردید خمیر چسبندگی زیادی دارد، کمی آرد اضافه کنید.
- خمیر را چند دقیقه ای با دست ورز دهید سپس داخل کاسه چرب شده قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر سه برابر شود.
- پس از این مدت، خمیر را هواگیری کرده و با وردنه به ضخامت یک و نیم سانت، باز کنید و بصورت گرد و به اندازه دلخواه قالب بزنید.
- خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر چرب شده بچینید کمی آب روی آنها اسپری کنید و با نایلون یا حوله مرطوب، روی آنها را بپوشانیدو بگذارید یک ساعت و نیم دیگر بماند تا حجم آن یک بار دیگر سه برابر شود.
- روغن را داغ کرده و دونات ها را یکی یکی (بسته به حجم قابلمه ) سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. دونات ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
- در حالیکه هنوز گرم هستند، پودرقند یا شکر دانه ریز روی آنها بپاشید
- می توانید به جای سرخ کردن، دونات ها را داخل فر 180درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
- داخل دونات ها را می توانید با خامه قنادی یا کرم پاتیسیر پر کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(5196)
نظرات
(0)