Turkish Meatballs Koftکوفته گوشت ترکی a
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:
1 لیوان آرد سوخاری تازه
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
نصف قاشق چای خوری آل اسپایس
1 قاشق چای خوری نعناع خشک
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری جعفری
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
- آرد سوخاری، گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
- ادویه ها ، سیر و جعفری را اضافه کنید.
- گوشت را خوب ورز دهید.
- گوشت ها را به اندازه های دلخواه در آورید و در روغن سرخ کنید. اگر گوشتتان تازه است بهتر است کوفته ها را آماده کرده، در یخچال قرار دهید و برای روز بعد سرخ کنید.
- کوفته ها را می توانید به همراه ماست یا سس ازده و یا پلو، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4899)
نظرات
(0)