سوپ عدس عربی Arabic “Crushed Lentil” Soup
مواد لازم:
1 عدد و نصفی پیاز خوب خرد شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
3 حبه سیر تازه له شده
1 و نیم قاشق چا خوری زیره سبز
1 و نیم قاشق چای خوری پودر گشنیز
1 قاشق چای خوری آل اسپایس
مقداری پودر فلفل چیلی قرمز
1 و 4/3 فنجان عدس قرمز
1 عدد هویج ریز خرد شده
2 و نیم فنجان آب مرغ
4/1 قاشق چای خوری نمک دریایی
مقداری پودر فلفل سیاه
یک فنجان برگ کرفس یا گشنیز
3/1 فنجان آب لیمو
طرز تهیه:
1. پیاز را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2. سیر، زیره، گشنیز، پودر چیلی و آل اسپایس را به پیاز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید..
3. مواد فوق را داخل قابلمه ریخته و عدس، هویج و آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید 1 ساعت روی حرارت بماند تا عدس بپزد.
4. برگ کرفس را یک ربع قبل از سرو، به سوپ اضافه کنید.
5. در این فاصله، در یک قابلمه کوچک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و نصف یک عدد پیاز دیگر را داخل روغن تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.
6. سوپ را با قاچ های لیمو و بیاز تفت داده شده در مرحله 5، سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5834)
نظرات
(0)