ماهی عراقی Iraqi Fish: Maskoof
|
مواد لازم:
1 و نیم کیلو گرم ماهی سفید
4 حبه سیر خرد شده
یک چهارم لیوان سرکه
1 قاشق چای خوری ادویه کاری
روغن زیتون
مواد لازم برای تهیه سس:
2 عدد پیاز ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 لیوان جعفری ساطوری
4 حبه سیر ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
- سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کرده و ماهی را داخل ان قرار دهید. روی ماهی نمک، کاری، سیر و سرکه بریزید.
- سینی فر را داخل فر قرار داده و حرارت فر را روی درجه ملایم تنظیم کرده و بگذارید ماهی 30 دقیقه داخل فر بماند.
- برای تهیه سس، پیاز و گوجه فرنگی را داخل روغن مایع تفت دهید و سپس سیر و جعفری اضافه کنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی را بریزید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید سس بجوشد.
- وقتی ماهی پخته شد، سس را روی آن ریخته، ماهی را برگردانید و مجدداً به مدت 10 دقیقه ماهی را داخل فر قرار دهید.
- ماهی را با رشته پلو سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4871)
نظرات
(0)