Arabic Chicken Sajji
مواد لازم:
1 عدد مرغ کامل
1 فنجان ماست
مخلوط زنجبیل و سیر 2 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری سرکه
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری پودر زیره
1 قاشق چای خوری دانه رازیانه
1 قاق چای خوری دانه انار
فلفل قرمز 8 عدد
1 قاشق چای خوری پودر انبه
1 عدد هل سبز
نمک
طرز تهیه:
- ابتدا تمام دانه ادویه ها را آسیاب کرده و بصورت پودر درآورید.
- در داخل یک کاسه، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
- مرغ را کاملاً با مواد داخل کاسه بپوشانید (مقداری از مواد را نگه دارید) و بگذارید یک شب یا حداقل 5 ساعت در یخچال بماند.
- یک چهارم فنجان آب داخل قابلمه ای ریخته، مرغ را داخل آن گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً بپزد.
- مرغ را داخل سینی فر قرار داده، باقیمانده مواد را روی آن بمالید و بگذارید 5 دقیقه داخل فر بماند تا سرخ شود.
تعداد مشاهده
(4706)
نظرات
(0)