Grilled Eggplant with Garlic-Cumin Vinaigrette, Feta & Herbs
مواد لازم:
1 حبه سیر کوچک
نمک دریایی
½ - 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
1 عدد موسیر کوچک ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
نصف قاشق چای خوری دانه زیره سبز، کمی تفت داده و آسیاب شده
مقداری فلفل کایانه
مواد لازم برای بادمجان:
450 گرم بادمجان پوست گرفته و حلقه حلقه
3 قاشق غذاخوری زوغن زیتون فوق بکر
نمک دریایی
¼ فنجان پنیر فتا
2 قاشق غذاخوری نعناع تازه درشت خرد شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه، درشت خرد شده
طرز تهیه:
- سیررا داخل هاون بکوبید و کمی نمک به آن بزنید.
- سیر کوبیده شده ر با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه بگر مخلوط کنید. موسیر را با باقیمانده نصف قاشق غذاخوری آب لیمو وکمی نمک، در کاسه ای دیگر مخلوط کرده و آن را نیز بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن زیتون، زیره و فلفل کایانه را به مخلوط سیر اضافه کنید. اگر لازم بود نمک و کایانه بیشتری بریزید.
کبابی کردن بادمجانها:
سطح بادمجان ها را روغن زیتون بمالید و کمی نمک بزنید و روی گریل کباب کنید.
بادمجان ها را داخل ظرف مخصوص بچینید، روی آن موسیر، پنیر فتا و سبزیجات را بریزید و سپس مخلوط سیر ر که در مرحله 2 آماده کرده بودید، بریزید و بلافاصله سرو کنید.
تعداد مشاهده
(4932)
نظرات
(0)