22 آذر 1393

بادمجان کبابی با سیر،زیره پنیر فتا و سبزیجاتGrilled Eggplant with Garlic-Cumin Vinaigrette, Feta & Herbs

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

Grilled Eggplant with Garlic-Cumin Vinaigrette, Feta & Herbs 

مواد لازم:

1 حبه سیر کوچک

نمک دریایی

½ - 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

1 عدد موسیر کوچک ریز خرد شده

3 قاشق غذاخوری  روغن زیتون فوق بکر

نصف قاشق چای خوری دانه زیره سبز، کمی تفت داده و آسیاب شده

مقداری فلفل کایانه

 

مواد لازم برای بادمجان:

450 گرم بادمجان پوست گرفته و حلقه حلقه

3 قاشق غذاخوری زوغن زیتون فوق بکر

نمک دریایی

¼  فنجان پنیر فتا

2 قاشق غذاخوری نعناع تازه درشت خرد شده

2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه، درشت خرد شده
 

طرز تهیه:

  1. سیررا داخل هاون بکوبید و کمی نمک به آن بزنید.
  2. سیر کوبیده شده ر با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط کرده و بگذارید 10 دقیقه بگر مخلوط کنید. موسیر را با باقیمانده نصف قاشق غذاخوری آب لیمو وکمی نمک، در کاسه ای دیگر مخلوط کرده و آن را نیز بگذارید 10 دقیقه بماند. روغن زیتون، زیره و فلفل کایانه را به مخلوط سیر اضافه کنید. اگر لازم بود نمک و کایانه بیشتری بریزید.

کبابی کردن بادمجانها:

سطح بادمجان ها را روغن زیتون بمالید و کمی نمک بزنید و روی گریل کباب کنید.

بادمجان ها را داخل ظرف مخصوص بچینید،  روی آن موسیر، پنیر فتا و سبزیجات را بریزید و سپس مخلوط سیر ر که در مرحله 2 آماده کرده بودید، بریزید و بلافاصله سرو کنید.

 

تعداد مشاهده (4614)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "بادمجان کبابی با سیر،زیره پنیر فتا و سبزیجاتGrilled Eggplant with Garlic-Cumin Vinaigrette, Feta & Herbs"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید