فلافل لبنانی Lebanese Falafel
مواد لازم:
1 فنجان باقالی( از شب قبل در آب خیس کنید)
1 فنجان نخود ( از شب قبل در آب خیس کنید)
1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
1/3 فنجان جعفری ریز خرد شده
½ فنجان گشنیز تازه خرد شده
4 حبه سیر رنده شده
1 ق چ نمک
1 ق چای خوری مخلوطی از میخک، زیره، دارچین، فلفل سیاه، آل اسپایس، فلفل سفید و جوز هندی
60 میلی لیتر آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
نکته: فلافل سرخ نشده را یک روز قبل آماده کنید.
- نخود و باقالی را از آب خارج کرده و در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
- پیاز، جعفری، گشنیز، سیر، نمک و ادویه ترکیبی را به نخود و باقالی اضافه کرده و در مخلوط کن مخلوط کنید.
- آب را اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیری سبز و یکنواخت حاصل شود.
- روغن را داخل ماهیتابه کوچکی بریزید و اسکوپ هایی از فلافل بردارید و داخل روغن سرخ کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
.
تعداد مشاهده
(3958)
نظرات
(0)