مرغ مراکشی MOROCCAN CHICKEN
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 ع دد پیاز خرد شده
6 حبه سیر خرد شده
2 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
2 قاشق چای خوری زردچوبه
2 قاشق چای خوری پودر گشنیز
2 قاشق چای خوری پودر دانه رازیانه
1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 فنجان آب
4/1 فنجان آب لیمو تازه
12 عدد زان مرغ پوشت کنده
1 عدد بادمجان بزرگ با پوست و بصورت مکعب های 2 سانتی
2 قاشق غذاخوری مرزنجوش
نصف فنجان بادام بدون پوست
گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت ملایم، گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و بگذارید پیازها نرم شوند.
- پاپریکا، نمک، زردچوبه، پودر گشنیز، دانه رازیانه، فلفل، زیره و زنجبیل را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید.
- گوجه فرنگی، آب و آب لیمو را بریزید و بگذارید بجوشد.
- مرغها را داخل قابلمه یا ماهیتابه بچینید و مقداری از سس را روی ان بریزیدو بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده، در قابلمه را گذاشته و 20 دقیقه حرارت دهید. پس از 20 دقیقه، مرغها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بکذارید روی حرارت بماند.
- بادمجان و مرزنجوش را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا مرغها بپزند.
- با بادام و گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.
تعداد مشاهده
(5041)
نظرات
(0)