کباب ماهی سوف یا سرخو Grilled Sea Bass or Red Snapper
مواد لازم:
4 عدد ماهی سوف یا سرخو
2 قاشق چای خوری پرک فلفل چیلی قرمز
نمک دریایی و دانه فلفل سیاه کوبیده شده
3 عدد لیمو
ا بسته مرزنجوش
ا بسته آویشن
4 قاشق غذاخوری کره نرم
6 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
- داخل ماهی ها را با مخلوط پرک های فلفل چیلی، نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید و سبزی ها را داخل شکم ماهی ها بریزید.
- کره و سیر را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها بمالید و بگذارید یکی دو ساعت بماند تا مزه دار شود. سپس ماهی ها را روی توری گذاشته و کباب کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4192)
نظرات
(0)