
مواد لازم برای تهیه سس:
3 حبه سیر ریز خرد شده
1 ق چ پودر زیره
1 ق چ پودر چیلی
½ ق چ برگ فلفل قرمز
1 ق چ پاپریکای دودی
2 ق غ شکر قهوه ای
2 ق غ روغن زیتون فوق بکر
2 ق غ سس سویا
2 ق غ آب لیموی تازه
2 ق غ زنجبیل تازه ریز خرد شده
1 کیلو و 300 گرم گوشت مرغ کبابی
طرز تهیه:
- مواد سس را با هم مخلوط کنید.
- مرغ را داخل زیپ کیپ قرار داده و نصف سس را داخل کیسه ریخته، زیپ را ببندید و مرغ ها را ماساژ دهید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- مرغ ها را به سیخ کشیده و روی منقل یا گریل قرار دهید. در فاصله پخت از سس باقیماده روی جوجه ها بمالید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3592)
نظرات
(0)