Cuban Beans and Rice لوبیای کوبایی و برنج
مواد لازم برای 6 نفر:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 لیوان پیاز خرد شده
1 عدد فلفل سبز دلمه ای خرد شده
2 حبه سیر له شده
1 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق غاخوری رب گوجه فرنگی
400 گرم لوبیای قرمزکنسروی یا لوبیای پخته(آب لوبیا را نگه دارید)
1 لیوان برنج
طرز تهیه:
- روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را داخل روغن تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و بگذارید 2 دقیقه روی شعله کم بماند. پس از این مدت لوبیا و برنج خام را اضافه کنید.
- آب کنسرو لوبیا را با مقداری آب مخلوط کرده بطوریکه 2 و نیم لیوان مایع داشته باشید. ان را روی مخلوط فوق بریزید. در قابلمه را گذاشته و بگذارید 50-45 دقیقه بماند تا آب تبخیر شده و برنج بپزد.
- اگر لازم شد، آب بیشتری اضافه کنید تا برنج کاملاً بپزد.
تعداد مشاهده
(4779)
نظرات
(0)