پای Ham، تخم مرغ و گوجه فرنگی (آرژانتینی) Ham, Egg & Tomato Pie
مواد لازم برای 8-6 نفر
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
نمک دریایی
2 و ¼ فنجان آرد سمولینا
1 فنجان آب
2 ق غ روغن زیتون
250 گرم ham بصورت اسلایس های نازک
2 فنجان پنیر گودا
8 عدد تخم مرغ
فلفل سیاه کوبیده شده
1 ق غ خامه
طرز تهیه:
- گوشت گوجه فرنگی ها را در می آوریم و بصورت حلقهای و به ضخامت نیم سانت برش می دهیم. روی آنها نمک می پاشیم و روی دستمال به مدت 1 ساعت قرار می دهیم تا خشک شوند.
- آرد را با 1 ق غ نمک داخل کاسه ای می ریزیم، وسط آن را گود کرده آب و روغن را می ریزیم و خمیر میکنیم روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را به مدت 12-10 دقیقه ورز می دهیم.
- خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و داخل سینی فر چرب شده بشکل گرد باز می کنیم. روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
- یک قسمت خمیر را داخل قالب پای باز می کنیم. 1 سانت از لبه خمیر را می گذاریم بماند مابقی خمیر را می گیریم.
- روی خمیر را با Ham و پنیر پر می کنیم سپس اسلایس های گوجه فرنگی را می چینیم. سپس 7 عدد تخم مرغ را روی گوجه فرنگی ها میشکنیم بطوری که شکل زرده ها بهم نخورد. نمک و فلفل می پاشیم و قسمت دوم خمیر را روی مواد قرار می دهیم و لبه های دو خمیر را بهم می چسبانیم.
- یک عدد تخم مرع را با خامه می زنیم و روی پای میمالیم و روی خمیر را چند تا برش می زنیم و به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس به مدت 3-2 دقیقه قسمت بالای فر را روشن می کنیم تا روی پای طلایی رنگ شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3908)
نظرات
(0)