10 آذر 1395

پای Ham، تخم مرغ و گوجه فرنگی (آرژانتینی) Ham, Egg & Tomato Pie

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

 پای  Ham، تخم مرغ و گوجه فرنگی (آرژانتینی)   Ham, Egg & Tomato Pie

مواد لازم برای 8-6 نفر

2 عدد گوجه فرنگی بزرگ

نمک دریایی

2 و ¼ فنجان آرد سمولینا

1 فنجان آب

2 ق غ روغن زیتون

250 گرم ham بصورت اسلایس های نازک

2 فنجان پنیر گودا

8 عدد تخم مرغ

فلفل سیاه کوبیده شده

1 ق غ خامه

طرز تهیه:

  1. گوشت گوجه فرنگی ها را در می آوریم و بصورت حلقهای و به ضخامت نیم سانت برش می دهیم. روی آنها نمک می پاشیم و روی دستمال  به مدت 1 ساعت قرار می دهیم تا خشک شوند.
  2. آرد را با 1 ق غ نمک داخل کاسه ای می ریزیم، وسط آن را گود کرده آب و روغن را می ریزیم و خمیر میکنیم روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را به مدت 12-10 دقیقه ورز می دهیم.
  3. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و داخل سینی فر چرب شده بشکل گرد باز می کنیم. روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
  4. یک قسمت خمیر را داخل قالب پای باز می کنیم. 1 سانت از لبه خمیر را می گذاریم بماند مابقی خمیر را می گیریم.
  5. روی خمیر را با Ham و پنیر پر می کنیم سپس اسلایس های گوجه فرنگی را می چینیم. سپس 7 عدد تخم مرغ را روی گوجه فرنگی ها میشکنیم بطوری که شکل زرده ها بهم نخورد. نمک و فلفل می پاشیم و قسمت دوم خمیر را روی مواد قرار می دهیم و لبه های دو خمیر را بهم می چسبانیم.
  6. یک عدد تخم مرع را با خامه می زنیم و روی پای میمالیم و روی خمیر را چند تا برش می زنیم و به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس به مدت 3-2 دقیقه قسمت بالای فر را روشن می کنیم تا روی پای طلایی رنگ شود.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3594)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب " پای Ham، تخم مرغ و گوجه فرنگی (آرژانتینی) Ham, Egg & Tomato Pie"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید