گالین هادا Galinhada
مواد لازم برای 6 نفر:
6 عدد سینه مرغ تکه شده
2 عدد عصاره مرغ که در نصف فنجان آب حل شده باشه
آب یک عدد لیمو
5 ق غ روغن
2 عدد پیازچه خرد شده
2 حبه سیر له شده
2 فنجان برنج شسته شده
1 عدد فلفل سبز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی، پوست گرفته، بدون تخم و خرد شده
4 ق غ نخود فرنگی
کمی زعفران
کمی جعفری و گشنیز خرد شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
- مرغ، عصاره مرغ، جعفری، گشنیز و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و بگذارید 2 ساعت بماند تا مزه دار شود.
- در ماهیتابه روغن ریخته و تکه های مرغ را به مدت 3 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید
- پیاز و سیر را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با شعله زیاد بپزید.
- برنج، زعفران، گوجه فرنگی، فلفل سبز، نخود فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و 3 لیوان آب جوش بریزید، در قابلمه را بذارید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر نیاز بود، آب بیشتری اضافه کنید تا برنج ته نگیرد و دم بکشد.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3516)
نظرات
(0)