رسپی کوبایی
Cuban Ropka Vieja
مواد لازم برای 6 نفر:
1 قاشق غذاخوری روغن
1 لیوان آب قلم یا گوشت
1 قوطی سس گوجه فرنگی معادل 220 گرم
2 عدد پیاز کوچک اسلایس شده
1 عدد فلفل سبز دلمه ای، بدون تخم و بصورت نوارهای باریک برش زده شده
2 حبه سیر خرد شده
150 گرم رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری گشنیز تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
طرز تهیه:
1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ، گرم کنید و دو طرف استیک ها را به مدت 4 دقیقه سرخ کنید.
2.استیک ها را به قابلمه ای بزرگ منتقل کنید. آب قلم یا گوشت، سس گوجه فرنگی و سپس پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، رب گوجه فرنگی، زیره، گشنیز، روغن زیتون و سرکه سفید را اضافه کنید.
3. درقابلمه را گذاشته و بگذارید 4 ساعت روی حرارت کم، بپزد.
استیک ها را با برنج یا تورتیلا ( یک نوع نان)، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه هوریزان
تعداد مشاهده
(4711)
نظرات
(0)