22 آبان 1396

غذای مکزیکی Coxinha

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

غذای مکزیکی  Coxinha

مواد میانی:

110 گرم پنیر خامه ای

110 گرم سینه مرغ ریش ریش شده

1 ق چ رب گوجه فرنگی

2 عدد پیازچه اسلایس شده

نمک و فلفل

 

1 فنجان آب مرغ

1 ق غ روغن زیتون فوق بکر

2/1 ق چ نمک

4/3 فنجان بعلاوه 2 ق غ آرد همه منظوره

2 عدد سفیده تخم مرغ زده شده

آرد سوخاری

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

1.      تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.

2.      آب مرغ، روغن و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی مایع بجوش امد، آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط کنید. احتمالا با سفت شدن مخلوط، هم زدن برایتان مشکل خواهد شد اما 2 دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری که به دستتان نچسبد، حاصل شود.

3.      وقتی خمیر سرد شد هر بار 3 ق غ از خمیر را بردارید و داخل دستتان گرد کنید( اگر احساس کردید که خمیر چسبناک است، کف دسستان را خیس کنید). سپس خمیر را بصورت یک دیسک صاف کرده و 2 ق چ از مواد میانی را داخل خمیر گذاشته، اطراف خمیر را بصورت بقچه جمع کرده و سپس به شکل اشک در آورید.

4.      سپس اشک های آماده شده را یکی یکی داخل سفیده تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3180)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "غذای مکزیکی Coxinha"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید