Trinidad Stewed Chicken
مواد لازم برای 8 نفر:
1 عدد مرغ تکه تکه شده
3 قاشق غذاخوری پیازچه ریزخرد شده
3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر له شده
1 قاشق چای خوری پیاز ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه کوبیده شده
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1چهارم لیوان شکر قهوهای
1 لیوان آب
نصف قوطی کنسرو شیر نارگیل( به دلخواه)
1 یک قاشق چای خوری فلفل قرمز خشک خرد شده
2 قاشق غذاخوری کچاپ
طرز تهیه:
- پیازچه، گشنیز، پیاز، نمک و فلفل و سیر را با هم مخلوط کرده و روی مرغها بمالید و بگذارید 30 دقیقه بماند. به این
کا ر مرینیت کردن می گویند. روغن را داخل ماهیتابه عمیقی گرم کنید. شکر را اضافه کرده و بگذارید آنقدر روی حرارت بماند تا شکر حل شده و بصورت شربتی طلایی رنگ در آید.تکه های مرغ را اضافه کرده بگذارید سرخ شوند و مرتب آنها را برگردانید. در قابلمه را گذاشته و بگذارید 2 دقیقه روی حرارت بماند
یک لیوان آب، شیر نارگیل و فلفل قرمز خشک را اضافه کنید مجدداً در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بگذارید بپزد. کچاپ و کره را اضافه کنید و بگذارید 30-20 دقیقه روی حرارت بماند تا مرغ پخته شود.
غذا را بچشید و اگر نیاز بود نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
تعداد مشاهده
(4654)
نظرات
(0)