غذای مکزیکی Coxinha
مواد میانی:
110 گرم پنیر خامه ای
110 گرم سینه مرغ ریش ریش شده
1 ق چ رب گوجه فرنگی
2 عدد پیازچه اسلایس شده
نمک و فلفل
1 فنجان آب مرغ
1 ق غ روغن زیتون فوق بکر
2/1 ق چ نمک
4/3 فنجان بعلاوه 2 ق غ آرد همه منظوره
2 عدد سفیده تخم مرغ زده شده
آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. تمام مواد میانی را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.
2. آب مرغ، روغن و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی مایع بجوش امد، آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط کنید. احتمالا با سفت شدن مخلوط، هم زدن برایتان مشکل خواهد شد اما 2 دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری که به دستتان نچسبد، حاصل شود.
3. وقتی خمیر سرد شد هر بار 3 ق غ از خمیر را بردارید و داخل دستتان گرد کنید( اگر احساس کردید که خمیر چسبناک است، کف دسستان را خیس کنید). سپس خمیر را بصورت یک دیسک صاف کرده و 2 ق چ از مواد میانی را داخل خمیر گذاشته، اطراف خمیر را بصورت بقچه جمع کرده و سپس به شکل اشک در آورید.
4. سپس اشک های آماده شده را یکی یکی داخل سفیده تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3525)
نظرات
(0)