پودینگ نان (آرژانتینی)Neapolitan Bread Pudding
مواد لازم برای تهیه 10-8 اسلایس:
6 ق غ کره آب شده
2 عد نان ساندویچ بدون پوسته برشته شده آن ( 450 گرم)
¾ فنجان شکر
¼ ق چ نمک
3 عدد تخم مرغ
3 فنجان شیر
1 ق غ رنده پوست یک عدد لیمو
1 ق غ رنده پوست یک عدد پرتقال
1 ق چ اسانس وانیل
طرز تهیه:
- فر را از قبل با درجه حرارت 160 سانتی گراد گرم می کنیم. یک قالب 9*13 را چرب کنید.
- نان ها را داخل مخلوط کن ریخته مخلوط می کنیم. شکر، نمک، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای با هم مخلوط می کنیم سپس شیر، کره، رنده پوست لیمو و پرتقال و وانیل را می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوطی صاف حاصل شود سپس با خرده نان ها مخلوط می کنیم و داخل قالب ریخته و سطحش را صاف می کنیم و در داخل فر و تقریباً به مدت 2 ساعت قرار می دهیم.
- پودینگ باید حدوداً سفت و به رنگ قهوه ای طلایی در آید.
- پودینگ را بعد از خنک شدن برش می زنیم.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(3849)
نظرات
(0)