14 آذر 1395

راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس BRAISED BALSAMIC AND MOLASSES LAMB

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس       BRAISED BALSAMIC AND MOLASSES LAMB

راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس

مواد لازم:

4 عدد راسته گوسفند

¾ ق چ نمک

1/4 ق چ فلفل

1ق غ روغن زیتون

2 عددپیاز اسلایس شده(باریک)

3 حبه سیر له شده

2 ق غ رب گوجه فرنگی

4 ساقه آویشن تازه

¼ فنجان سرکه بالزامیک

¼ فنجان ملاس شفاف برای پخت و پز

2 ق چ شکر قهوه ای

طرز تهیه:

  1. روی راسته ها نمک و فلفل بپاشید.
  2. داخل یک ماهیتابه بزرگ 2 ق چ روغن را روی حرارت ملایم گرم کرده و سپس راسته ها را 5 دقیقه تفت دهید تا دوطرف راسته ها به رنگ قهوه ای درآید سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید.
  3. در همان ماهیتابه، باقیمانده روغن را گرم کرده پیاز و سیر را نیز به مدت 5 دقیقه تفت دهید. رب گوجه و اویشن را بریزید و 1 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.
  4. سرکه، ملاس، شکر قهوه ای و یک و نیم فنجان آب بریزید راسته ها را داخل ماهیتابه بگذارید و اجازه دهید تا مایع بجوشد.
  5. مواد را داخل ظرف نسوزی بریزید، روی آن را فویل بکشید و در داخل فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا راسته ها نرم شوند( حدود 1 تا یک ساعت و نیم)

پس از پخته شدن، آویشن ها را خارج کنید.

 

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3909)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "راسته گوسفند با سرکه بالزامیک و ملاس BRAISED BALSAMIC AND MOLASSES LAMB"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید