دنده گوساله با سرکه بالزامیک Balsamic Braised Beef
مواد لازم:
1 کیلو 300 گرم گوشت دنده گوساله
3 حبه سیر
3 ق غ روغن کانولا
3 ق غ کره
3 حبه سیر له شده
2 ق غ سرکه بالزامیک
4 ق غ سس Worcestershire
2 ق غ خردل
2 ق چ عسل
½ ق چ جوز هندی
½ ق چ فلفل سیاه
1 ق چ آویشن خشک
½ ق چ نمک
طرز تهیه:
- گوشت را نمک و فلفل زده و دو سمت آن را داخل روغن سرخ کرده و داخل سینی فری که فویل الومینیوم انداخته اید بطوری که روی گوشت را بپوشاند، قرار دهید.
- سرکه بالزامیک، سس Worcestershire ، خردل، عسل، جوز هندی، نمک، آویشن و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- سیر را داخل کره کمی تفت داده و به مواد فوق اضافه کنید.
- مواد آماده شده را روی گوشت ریخته و روی ان را با فویل بپوشانید و به مدت 3 ساعت با حرارت 150 درجه سانتی گراد بپزید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4231)
نظرات
(0)