کیک پنیر و بیکن Cheese And Bacon Bread Bake Cake
مواد لازم:
300 گرم بیکن ( یا سالامی) خرد شده
6 عد تخم مرغ
1 و ¼ فنجان شیر
¼ ق چ نمک معمولی یا ½ ق چ نمک دریایی
فلفل سیاه
7 فنجان نان باگت، مکعبی شکل خرد شده
2 فنجان پنیر چدار رنده شده
جعفری ساطوری شده
طرز تهیه:
- 2 ق غ از بیکن را داخل ماهیتابه نچسب و بدون روغن تفت دهید تا کمی رنگش عوض شود سپس روی دستمال بگارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- نان های خرد شده را داخل زیپ کیپ ریخته و مخلوط فوق را به همراه بیکن تفت داده شده و 1 و ½ فنجان از پنیر را روی نان ها ریخته و زیپ کیپ را ببندید و کمی ماساژ دهید تا محتویات داخل زیپ کیپ در همه جا یکنواخت پخش شود. زیپ کیپ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- فر را با خرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.قالب گردی به قطر 20 سانت را چرب گنید، مخلوط داخل زیپ کیپ را درون قالب بریزید و مابقی بیکن ها و پنیر چدار را روی مخلوط بریزید روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس فویل را برداشته و 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند.
- با جعفری ساطوری شده تزئین کرده، سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4128)
نظرات
(0)