نان فرانسوی French Bread Rolls
مواد لازم:
1 و نیم فنجان آب
1 ق غ مایه خمیر خشک
2 ق غ شکر
2 ق غ روغن زیتون
1 ق چ نمک
4 فنجان آرد
طرز تهیه:
- فر را از قبل و با درجه حرارت 200 سانتی گراد از قبل گرم کنید
- آب ولرم (در حدی که انشگت کمی احساس گرمی کند) مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
- 2 فنجان آرد را در کاسه ای بریزید وسط آن را گود کنید و مخلوط مایه خمیر، روغن، نمک اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
- مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نسبتاً چشبناک حاصل شود.
- سطح کارراکمی آرد بپاشید وخمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست و کشدار شود.
- داخل کاسه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار دهید و روی خمیر را هم کمی چرب گنید.
- روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید.
- پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح کارآرد پاشی هواگیری کرده و آن را به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را بصورت چانه های نان درآورید.
- چانه ها را به فواصل در داخل سینی فر بچینید، روی آن را پوشانده و بگذارید 40 دقیقه دیگر بماند تا حجم آن دو برابر شود.
- سینی نان ها را به مدت 20-18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4121)
نظرات
(0)