Chicken Mozzarella Pasta with Sun-Dried Tomatoesپاستا مرغ با پنیر موزارلا و گوجه فرنگی خشک
مواد لازم:
3 حبه سیر بزرگ له شده
100 گرم گوجه فرنگی خشک شده
نیم کیلو سینه مرغ
نمک
کمی پاپریکا
1 فنجان مخلوطی مساوی از شیر و خامه(Half & Half )
1 فنجان پنیر موزارلا
پاستا فرمی
1 ق غ ریحان خشک یا 2 ق غ ریحان تازه
¼ ق چ فلفل قرمز خشک شده
½ فنجان آبی که پاستا را پخته اید
طرز تهیه:
- سیر و گوجه فرنگی خشک شده را با 2 ق غ روغن به مدت 1 دقیقه تفت دهید و از داخل ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. روغن داخل ماهیتابه بماند.
- مرغ، نمک و پاپریکا را داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت زیاد 1 دقیقه تفت دهید.
- پاستا را بپزید، ۀبکس کنید و مقداری از آب آن را نگه دارید.
- گوجه فرنگی خشک شده با سیر را با مرغ مخلوط کرده Half & Half و پنیر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و بگذارید بجوشد سپس بلافاصله حرارت را کم کرده و بگذارید تا پنیر آب شود و سس کرم مانند حاصل شود. اگر سس غلیظ بود نگران نباشید چرا که آب پاستا باید به آن اضافه شود.
- پاستا ها را با مخلوط فوق ترکیب کرده، ریحان و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه کنید. در این مرحله آب پاستا را بریزید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت بماند . نمک آن را اندازه کرده، سپس سرو کنید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4243)
نظرات
(0)