نان جو پرک شده Oatmeal Dinner Rolls
مواد لازم:
2 فنجان آب
1 فنجان جو پرک شده
3 ق غ کره
7 گرم مایه خمیر خشک
1/3 فنجان آب ولرم که فقط انگشتتان احساس گرمی کند
1 ق غ شکر
1 و نیم ق چ نمک
4 و ¾ فنجان الی 5 و ¼ فنجان آرد چند منظوره
طرز تهیه:
- آب را داخل قابلمه ریخته و بجوشانید سپس جو و کره را اضافه کرده و1 دقیقه بپزید سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
- مایه خمیر را داخل آب ولمرم حل کرده و بگذارید عمل بیاید سپس با داخل مخلوط جو ریخته سپس شکر،نمک و 4 فنجان آرد بریزید و خمیر کنید تا وقتی که خمیر به دستتان نچسبد. اگر نیاز بود آرد بیشتری اضافه کنید.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شدهقرار دهید و بهمدت 8-6 دقیقه ورز دهید تا خمیر حالت کشدار بخود بگیرد. سپس خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم ان دوبرابر شود.
- پس از این مدت خمیر با چند بار روی سطح کار بکوبید تا هواگیری شود سپس 10 دقیقه استراحت دهید. از خمیر 18 عدد چونه آماده کنید و آنها را داخل سینی فر به فاصله بچینید. مجدداً روی چونه ها را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر بگذارید بماند تا حجم ان دوبرابر شود.
- در داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 سانتی گراد به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4276)
نظرات
(0)