24 دی 1395

پای اسفناج SPINACH PIE

مولف:   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
5

پای اسفناج  SPINACH PIE

مواد لازم:

1 ق غ روغن زیتون

1 عدد پیاز کوچک

1 حبه سیر

1 فنجان پنیر ریکوتا یا چدار

¼ فنجان پنیر پارمیزان

¼ ق چ پودر جوز هندی

½ ق چ نمک

15-10 عدد دانه فلفل سیاه

2 عدد تخم مرغ بزرگ

450 گرم اسفناج خرد شده

250 گرم خمیر هزارلا

2 ق غ آرد

1 عدد تخم مرغ بزرگ برای رومال

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
  2. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و سیر و پیاز را تفت دهید.
  3. داخل کاسه ای، پنیر ریکوتا، پارمیزان، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. قبل از اینکه اسفناج را اضافه کنید، آب آن را کاملاً بگیرید.
  4. سیر و پیاز تفت داده شده و اسفناج را به مخلوط فوق اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  5. روی سطح کاررا آرد بپاشید و خمیر هزارلا را بصورت گرد باز کنید طوری که خمیر بزرگتر از ظرف بشود. سپس خمیر را داخل قالب پای بیاندازید بصورتی که لبه های آن آویزان باشد.
  6. مخلوط اسفناج را داخل قالب بریزید و با لبه های خمیر، روی پای را بپوشانید و سپس روی پای را تخم مرغ زده شده بمالید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.

ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان

تعداد مشاهده (3787)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مطلب "پای اسفناج SPINACH PIE"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید