پای اسفناج SPINACH PIE
مواد لازم:
1 ق غ روغن زیتون
1 عدد پیاز کوچک
1 حبه سیر
1 فنجان پنیر ریکوتا یا چدار
¼ فنجان پنیر پارمیزان
¼ ق چ پودر جوز هندی
½ ق چ نمک
15-10 عدد دانه فلفل سیاه
2 عدد تخم مرغ بزرگ
450 گرم اسفناج خرد شده
250 گرم خمیر هزارلا
2 ق غ آرد
1 عدد تخم مرغ بزرگ برای رومال
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و سیر و پیاز را تفت دهید.
- داخل کاسه ای، پنیر ریکوتا، پارمیزان، تخم مرغ ها، نمک، فلفل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. قبل از اینکه اسفناج را اضافه کنید، آب آن را کاملاً بگیرید.
- سیر و پیاز تفت داده شده و اسفناج را به مخلوط فوق اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- روی سطح کاررا آرد بپاشید و خمیر هزارلا را بصورت گرد باز کنید طوری که خمیر بزرگتر از ظرف بشود. سپس خمیر را داخل قالب پای بیاندازید بصورتی که لبه های آن آویزان باشد.
- مخلوط اسفناج را داخل قالب بریزید و با لبه های خمیر، روی پای را بپوشانید و سپس روی پای را تخم مرغ زده شده بمالید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
ترجمه شده توسط موسسه بین المللی هوریزان
تعداد مشاهده
(4103)
نظرات
(0)